Víme, kdo stojí v čele vývoje nového Zaklínače
Cyberpunk 2077 Novinka Víme, kdo stojí v čele vývoje nového Zaklínače

Víme, kdo stojí v čele vývoje nového Zaklínače

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Uvolněné místo zaujal další zkušený vývojář.

Reklama

V září letošního roku CD Projekt oznámil návrat série Zaklínač. V říjnu jsme se následně dozvěděli, že nás čeká rovnou celá nová trilogie. Rovněž vyšlo najevo, že první titul s pracovním názvem Project Polaris se aktuálně nachází ve fázi předprodukce.

Dnes se dozvíme jméno člověka, který stojí v čele tohoto projektu. Jedná se o Sebastiana Kalembu, který na svém osobním Twitteru oznámil, že vývoj připravované zaklínačské ságy řídí z pozice game directora.

Sebastian Kalemba se k polskému studiu připojil v říjnu roku 2014. V prvních letech působil jako hlavní animátor pro třetího Zaklínače a jeho datadisky. Stejnou pozici z části zastával i u vývoje Cyberpunku 2077. Následně byl povýšen na šéfa animací v rámci celého CD Projektu. Více než rok působil rovněž na pozici kreativního ředitele.

Kalembův kariérní postup může souviset s nedávným odchodem Konrada Tomaszkiewicze, který se z pozice game directora podílel na vývoji Zaklínače 3 i Cyberpunku 2077.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama