Call of Duty se vrátí již příští rok
Call of Duty Novinka Call of Duty se vrátí již příští rok

Call of Duty se vrátí již příští rok

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

O plnohodnotný díl ale zřejmě nepůjde.

Reklama

Společnost Activision Blizzard v rámci zveřejnění svých finančních výsledků oficiálně poodhalila plány pro následující rok. V nich by mělo hrát opět důležitou roli Call of Duty. Zástupci společnosti konkrétně mluví o dalším prémiovém vydání této série.

Z tohoto úryvku to na první pohled vypadá, že se stejně jako v předchozích letech dočkáme plnohodnotného nového dílu, což by vyvrátilo starší spekulace. Pravda ale zřejmě bude jiná, na což upozornil Jason Schreier, který již od února letošního roku tvrdí, že se standardního nového Call of Duty příští rok nedočkáme.

Na nejnovější informace Schreier zareagoval na Twitteru, kde přesně uvedl, co máme příští rok ve spojení s Call of Duty očekávat. Konkrétně má jít o prémiové placené rozšíření pro Modern Warfare II, které má primárně vznikat ve studiu Sledgehammer Games. Dle Schreiera má nabízet spoustu obsahu. Právě proto je možná rozšíření samotným Activisionem označované jako prémiový obsah.

Předchozí spekulace ohledně dodatečného obsahu pro Modern Warfare II zmiňovaly kromě nových map a dalšího obsahu také rozšíření příběhové kampaně. Standardní nové Call of Duty od studia Treyarch by mělo dle Schreiera přijít až v roce 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama