Přehled esport novinek z 45. a 46. týdne
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Přehled esport novinek z 45. a 46. týdne

Přehled esport novinek z 45. a 46. týdne

David Bernard

David Bernard

Major zná vítěze, sestavy VCT EMEA League a čtvrtý ročník e:LIGY.

Reklama

Brazilský Major zná svého šampiona

O titul světového šampiona v CS:GO se v Riu nakonec utkaly týmy Outsiders a Heroic. Domácí fanoušci byli po vyřazení týmu Furia Esports natolik zklamáni, že se během finálového večera nepodařilo halu ani naplnit diváky. Očekávané prolomení rekordu ve sledovanosti se tak nekonalo. Nemohlo tomu ani časové pásmo, ve kterém se Brazílie nachází. Outsiders se po neúspěchu z berlínského finále, které se odehrálo v roce 2019, stávají světovým šampionem. Díky výhře nad Heroic si organizace Outsiders odvezla výhru v podobě dvanácti milionů korun (v přepočtu) a zajistila si účast na turnajích BLAST Global Finals a IEM Katowice 2023. Kapitán Outsiders - Džami "Jame" Ali, získal navíc titul nejlepšího hráče turnaje.

Přehled esport novinek z 45. a 46. týdne

VCT EMEA League odhaluje sestavy

Nejvyšší evropská liga Valorantu zná téměř všechny sestavy. Mezi elitní střelce se nakonec podívá i český hráč Twisten, tentokrát v barvách týmu Vitality. Do sestav týmů se vrací i známé tváře. Chronicle a Leo budou zápasit ve Fnaticu. nAts, Sayf a Redgar doplní sestavu Liquid a belgičtí bratři Scream a Nivera nalezli útočiště v týmu Karmine Corp. Na vrchol potravního řetězce se navíc vrací superstar keloqz, který se přidává do Team Heretics. Svoji sestavu prozatím neodhalil pouze celek KOI. Na kompletní roster se můžete podívat níže.

Přehled esport novinek z 45. a 46. týdne

Čtvrtý ročník e:LIGY je za rohem

Ligová fotbalová asociace se již několik let věnuje působení na esport scéně. Nejinak tomu bude i v probíhající sezóně 2022/23. Brzy odstartuje v pořadí již čtvrtý ročník oblíbené e:LIGY. Oblíbená EA SPORTS FIFA 23 přivítá všechny kluby Fortuna ligy, které se utkají o 150 000 Kč. Dva nejlepší hráči e:LIGY si zajistí účast na mezinárodním šampionátu EA SPORTS FIFA 23 Global Series Play-ins. Pro registraci a více informací můžete navštívit tyto webové stránky.

Přehled esport novinek z 45. a 46. týdne
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama