Dnes vychází Zaklínač 3 v next-gen verzi
Zaklínač 3 Novinka Dnes vychází Zaklínač 3 v next-gen verzi

Dnes vychází Zaklínač 3 v next-gen verzi

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na technický rozbor.

Reklama

Vývojáři ze studia CD Projekt RED dnes vydali očekávanou next-gen aktualizaci pro Zaklínače 3. Hráči na PC a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S se mohou těšit na různá grafická vylepšení v čele s podporou ray tracingu. Kompletní přehled novinek si můžete prostudovat na oficiálních stránkách.

Autoři hru rozšířili rovněž o obsahové novinky v podobě foto módu, implementace vybraných komunitních modů, nové kamery nebo questu na motivy seriálu Zaklínač od Netflixu. Vybraných obsahových novinek se dočkají i hráči starších konzolí v podobě PS4, Xboxu One a Nintenda Switch.

Pokud vás zajímá především technická stránka nové verze, tak si můžete prohlédnout níže přiložené technické rozbory. Materiál z kanálu ElAnalistaDeBits dobře ilustruje rozdíly mezi jednotlivými verzemi i zobrazovacími režimy. Magazín IGN si naproti tomu posvítil na rozdíl mezi verzí pro PS4 Pro a PS5. Video z kanálu Cycu1 poté věnuje čistě verzi pro PC.

Na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X dostanete na výběr mezi performance režimem (4K/60fps) a ray tracing režimem (1440p/30fps). Verze pro méně výkonnou konzoli Xbox Series S ray tracing neobsahuje, takže se budete muset spokojit s výběrem mezi režimem kvality bez ray tracingu (1440p/30fps) a performance režimem (1080p/60fps).

Pro majitele původní verze je next-gen aktualizace zdarma. Pokud základní hru náhodou nemáte, tak můžete využít aktuálně probíhající slevové akce na GOGu, díky které je Zaklínač 3 v Game of the Year edici k dispozici za pouhých 10 eur. Bližší informace o této akci najdete v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama