Activision zřejmě změnil plány a i letos přinese „plnohodnotné“ nové Call of Duty
Call of Duty Novinka Activision zřejmě změnil plány a i letos přinese „plnohodnotné“ nové Call of Duty

Activision zřejmě změnil plány a i letos přinese „plnohodnotné“ nové Call of Duty

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dodatečný obsah pro MW2 měl vykrystalizovat v samostatnou hru.

Reklama

Dle starších zpráv od respektovaných insiderů a novinářů v čele s Jasonem Schreierem jsme se letos místo tradičního nového dílu série Call of Duty měli dočkat pouze rozsáhlého dodatečného obsahu pro loňské Modern Warfare II. Dle čerstvě zveřejněných informací ale své letošní plány Activision změnil.

Výsledkem by mělo být vydání tradičního nového Call of Duty už letos na podzim. S informací opět přišel v rámci svého článku pro magazín Bloomberg Jason Schreier. Dle jeho zdrojů se vedení Activisionu nakonec rozhodlo na letošek plánovaný rozsáhlý obsah pro Call of Duty: Modern Warfare 2 přetransformovat v samostatně stojící titul, který na loňský díl naváže z hlediska obsahu i příběhu. Právě v rámci singleplayerové kampaně by mělo jít dokonce o přímé pokračování děje z MW2.

Z minulého dílu si ten letošní má vzít i část obsahu a mechanik. Hlavní břemeno vývoje dle Schreiera nese studio Sledgehammer Games, které naposledy přineslo díl s podtitulem Vanguard. Americkému celku mají pomáhat další studia v čele s Infinity Ward. Podrobnější informace zatím k dispozici nejsou. Schreier každopádně poukazuje na možnou větší provázanost loňského a letošního dílu, jejíž výsledkem by mohla být nějaká forma sdíleného obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama