Last Train Home Novinka Česká strategie Last Train Home dorazila do cílové stanice

Česká strategie Last Train Home dorazila do cílové stanice

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Hra dnes vyšla v plné verzi na PC.

Reklama

Vývojáři z brněnského studia Ashborne Games dnes po tři roky trvajícím vývoji přinesli na počítače real-time strategii Last Train Home. Zejména u nás hra poutá pozornost svým historickým zasazením, které se věnuje osudu a cestě československých legionářů v Rusku po konci první světové války. Výše v náhledu se na tuto cestu můžete naladit prostřednictvím výše přiloženého release traileru.

Hře jsme se podrobně věnovali v klasické textové recenzi, kterou jsme doplnili videorecenzí a samostatným článkem shrnujícím několik tipů pro hraní. Další podrobnosti jsme probrali také v novém díle našeho Zing podcastu. Last Train Home si nakonec odneslo známku 9/10 a následující verdikt:

„Fantastický mix real-time strategie a survivalu, v němž se naplno vžijete do role československých legionářů. Last Train Home vypráví silný příběh, nabízí zábavný gameplay a velmi povedený audiovizuál. Jedinou vadou na kráse jsou bugy a pár menších nedostatků, které však pravděpodobně budete schopni odpustit. Ten zbytek totiž rozhodně stojí za to.“

Hra je zatím k dispozici pouze na PC (Steam, GOG). Cena byla stanovena na 34 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama