Mortal Kombat 1 obdržel významnou aktualizaci
Mortal Kombat Novinka Mortal Kombat 1 obdržel významnou aktualizaci

Mortal Kombat 1 obdržel významnou aktualizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra se dočkala již delší dobu očekávané funkce.

Reklama

V září loňského roku vydaný Mortal Kombat 1 obdržel novou aktualizaci s číslem 1.003.001. Ta přinesla celou řadu oprav a několik vylepšení. Pro mnoho hráčů je největší novinkou přidání podpory cross-platform multiplayeru, díky čemuž se mohou mezi sebou utkat bojovníci na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Stranou zůstanou kvůli technickým omezením pouze majitelé Nintenda Switch.

Vývojáři ze studia NetherRealm dále v rámci updatu lákají na novou postavu v podobě Peacemakera, který se nově zpřístupnil majitelům samostatně prodávaného balíčku s názvem Kombat Pack 1. Za pozornost stojí také nové skiny ze starších dílů série, které dostal Scorpion, Reptile, Smoke a Sub-Zero. Zároveň s vydání nové aktualizace došlo ke startu čtvrté sezóny, jejíž obsah představuje níže přiložená ukázka.

Kompletní přehled změn si můžete prostudovat na oficiálních stránkách. Mortal Kombat 1 je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Bližší informace o hře najdete v naší recenzi, ve které si reboot Mortal Kombatu odnesl známku 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama