Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima oficiálně míří na PC, známe datum vydání

Ghost of Tsushima oficiálně míří na PC, známe datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Další PlayStation exkluzivita si již brzy najde cestu na počítače.

Reklama

Společnost Sony dnes na oficiálním PlayStation blogu oznámila PC verzi hry Ghost of Tsushima, o které se v uplynulých dnech čile spekulovalo. Do feudálního Japonska zasazená akční adventura s RPG prvky od studia Sucker Punch Productions původně vyšla na konzole PS4 a PS5 v roce 2020. Titul se počítače podívá rovnou ve vylepšené Director’s Cut edici, která byla uvedena v srpnu roku 2021 a kromě grafických vylepšení přinesla také obsahové novinky.

Z pohledu PC verze, jejíž vývoj dostalo na starost studio Nixxes Software, vývojáři lákají na podporu širokoúhlých monitorů a populárních technologií jako NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 či Intel XeSS. Chybět nebude ani možnost plnohodnotného využití funkcí ovladače DualSense.

Ghost of Tsushima Director’s Cut vyjde na PC (Steam, Epic Games Store) 16. května letošního roku. Kromě výše přiloženého traileru se můžete níže podívat na přehled předobjednávkových bonusů. Bližší informace o samotné hře najdete v naší recenzi základní verze i vylepšené Director’s Cut edice.

Ghost of Tsushima oficiálně míří na PC, známe datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama