Dark Souls Novinka Vyzkoušejte si zdarma Dark Souls Archthrones, fanouškovský prequel Dark Souls 3

Vyzkoušejte si zdarma Dark Souls Archthrones, fanouškovský prequel Dark Souls 3

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Ambiciózní fanouškovský projekt dostal demo.

Reklama

Vývojáři z FromSoftwaru se v současnosti primárně soustředí na Elden Ring a jeho očekávané rozšíření Shadow of the Erdtree, které vyjde 21. června. Fanouškovská komunita okolo her od tohoto slavného japonského studia se ale v rámci různých neoficiálních projektů a modifikací věnuje také dalším značkám a starším titulům. Mezi nejambicióznější počinům poslední doby se řadí rozsáhlá modifikace pro Dark Souls 3 s názvem Dark Souls Archthrones.

Než ke standardní modifikaci má ale tento projekt blíže samostatné hře, která funguje jako prequel ke zmíněnému třetímu dílu. Archthrones disponuje v první řadě vlastní příběhovou linkou i vedlejšími questy. Dále nabízí celkem 17 od základů nově vytvořených bossů, které doplňují unikátní zbraně a brnění. Za pozornost stojí také plně nadabované NPC postavy a přepracované mechaniky pohybu i boje.

Dokončení takto rozsáhlého titulu autorům ještě nějaký čas zabere. Pokud vás ale charakteristika Dark Souls Archthrones navnadila, tak si můžete vyzkoušet nově vydanou demoverzi, která je dostupná na stránkách Nexus Mods. Výše v náhledu najdete launch trailer.

Vyzkoušejte si zdarma Dark Souls Archthrones, fanouškovský prequel Dark Souls 3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama