Na velké konferenci Microsoftu se má ukázat nové Call of Duty i Gears of War
Call of Duty Novinka Na velké konferenci Microsoftu se má ukázat nové Call of Duty i Gears of War

Na velké konferenci Microsoftu se má ukázat nové Call of Duty i Gears of War

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Chybět nebude ani Indiana Jones a RPG od Obsidianu.

Reklama

Jednotlivé herní společnosti pomalu začínají lákat na tradiční letní konference. Minulý týden jsme se například dozvěděli, že se 10. června uskuteční akce Ubisoft Forward. Pozadu nebude chtít určitě zůstat ani Microsoft, který již dříve potvrdil, že se hráči i letos mohou těšit na tradiční Xbox Showcase. Novinář Tom Warren ve svém článku pro magazín The Verge prozradil, že se akce dle jeho informací uskuteční 9. června.

Společně s datem konání Warren promluvil také o vybraných titulech, které by se na konferenci měly objevit. V první řadě zmiňuje nový díl série Call of Duty, který má doprovodit pokračování série Gears of War. Kromě těchto dvou očekávaných titulů mají dostat prostor také již oznámené hry, u kterých se dočkáme nových ukázek a odhalení přesného data vydání.

Konkrétně jde o akci Indiana Jones and the Great Circle od studia Machine Games, RPG Avowed od Obsidianu a Microsoft Flight Simulator 2024 od studia Asobo. Kromě prezentace Microsoftu a Ubisoftu bude z letních konferencí poutat nepochybně velkou pozornost také Summer Game Fest v režii Geoffa Keighleyho, který se uskuteční 7. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama