V nejbližších týdnech má být představena nová Mafie
Mafia Novinka V nejbližších týdnech má být představena nová Mafie

V nejbližších týdnech má být představena nová Mafie

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Take-Two údajně chystá odhalení čtvrtého dílu.

Reklama

Podle informací známého insidera s přezdívkou Kurakasis se společnost Take-Two Interactive připravuje na oznámení nového dílu série Mafia. Insider odhaduje, že by k představení hry mohlo dojít zhruba za 3 až 4 týdny. Kurakasis v nedávné době v předstihu informoval o hrách jako Metro Awakening, Indiana Jones and The Great Circle, Marvel’s 1943: Rise of Hydra nebo Judas. Ačkoli se tedy prozatím jedná o pouhé spekulace, tak je nelze brát na lehkou váhu.

Nejde přitom o první zprávu, která naznačuje blížící se příchod nové Mafie. První náznaky se objevily již v květnu roku 2022, kdy se mluvilo o tom, že Mafie 4 bude představovat prequel celé série, který bude zasazený na přelom 19. a 20. století. Z pohledu příběhu by měl hrát důležitou roli vzestup Dona Salieriho. Zmiňováno bylo také minimálně částečné zasazení na Sicílii.

Další střípky byly následně odhaleny v březnu loňského roku, kdy jsme se z jednoho inzerátu dozvěděli, že se vývoj nachází v předprodukci. Dále vyšlo najevo, že titul s největší pravděpodobností poběží na Unreal Enginu 5. Vývoj má stejně jako v případě Mafie 3 probíhat ve studiu Hangar 13, která má své pobočky v Brně, Praze, anglickém Brighton a kalifornském Novatu. V současnosti studio dokončuje tenisovou hru TopSpin 2K25, která vychází již příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama