S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl odhaluje jednotlivé edice
S.T.A.L.K.E.R. 2 Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl odhaluje jednotlivé edice

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl odhaluje jednotlivé edice

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Fanoušci krabicovek i sběratelek si přijdou na své.

Reklama

Vývojáři z ukrajinského studia GSC Game World odhalili chystané fyzické edice, ve kterých si budete moci zakoupit připravovanou postapokalyptickou akci S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Konkrétně jde hned čtyři různé edice, které kromě samotné hry nabídnou celou řadu fyzických bonusů. Už standardní verze za 60 dolarů bude obsahovat steelbook, dopis od vývojářů, propustku do Zóny a balíček nálepek.

Limitovaná edice za 80 dolarů se nad rámec tohoto obsahu pochlubí ještě mapou Zóny, plakátem, nášivkami frakcí, psími známkami a univerzální klíčenkou se zapalovačem. Pro majitele druhé nejvyšší sběratelské edice za 180 dolarů je poté připraven artbook a soška stalkera. Pro největší fandy ale bude určena až ultimátní edice za 380 dolarů, která kromě veškerého výše zmíněného obsahu nabídne ještě lampu a batoh. Předobjednávky byly spuštěny na oficiálních stránkách.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl vyjde 5. září na PC (Steam), Xboxu Series X/S a v předplatném Xbox/PC Game Pass. Základní fyzickou edici si můžete předobjednat v obchodě Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama