Microsoft údajně schválil další hru od autorů Hellblade
Hellblade 2 Novinka Microsoft údajně schválil další hru od autorů Hellblade

Microsoft údajně schválil další hru od autorů Hellblade

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Osud nedávno zavřených studí by Ninja Theory hrozit neměl.

Reklama

Britské studio Ninja Theory dnes na trh přinese příběhovou akční adventuru Senua's Saga: Hellblade II. Zároveň s uvedením nové hry se začalo mluvit o dalším chystaném titulu. Podle zdrojů magazínu Windows Central měl dát Microsoft, který studio vlastní, zelenou další nespecifikované hře. Zatím můžeme pouze spekulovat nad tím, zda půjde o další Hellblade nebo úplně novou značku.

Kromě této hry by v Ninja Theory měl již delší dobu vznikat také hororový titul s pracovním názvem Project Mara. O této hře jsme ale již delší čas neslyšeli, takže je otázkou, zda její vývoj stále probíhá. Níže přiložený teaser studio zveřejnilo už před čtyřmi lety. Pokud se zvěsti o schváleném vývoji nové hry zakládají na pravdě, tak by studiu nemělo hrozit výraznější propouštění nebo kompletní uzavření, které v poslední době potkalo hned několik studií Microsoftu v čele s Arkane Austin a Tango Gameworks.

Na budoucnost studia Ninja Theory ale bude mít nepochybně vliv samotné přijetí a prodeje vycházející hry Senua's Saga: Hellblade II, která míří na PC a Xbox Seriers X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama