Call of Duty: Black Ops 6 odhaluje cenu a přehled platforem
Call of Duty Novinka Call of Duty: Black Ops 6 odhaluje cenu a přehled platforem

Call of Duty: Black Ops 6 odhaluje cenu a přehled platforem

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známe také termín prvního traileru.

Reklama

Minulý týden Activision oznámil nový díl série Call of Duty. Pokračování dlouholeté série bude nést podtitul Black Ops 6 a vyjde letos na podzim. Dále jsme se dozvěděli, že k plnohodnotnému představení dojde 9. června na akci Xbox Games Showcase.

Dnes se díky úniku obchodu GameStop dozvídáme seznam platforem a cenu. V první řadě je zřejmé, že série i letos zavítá na minulou generaci konzolí v podobě PlayStationu 4 a Xboxu One. V minulosti se přitom mluvilo o tom, že by právě letošní díl měl jako první vyjít pouze na aktuální generaci. Vydání na starší konzole potvrdil také dobře informovaný magazín Insider Gaming.

Druhou odhalenou informací je cena, která by měla po vzoru předchozích dílů činit 70 dolarů/eur. V rámci distribuce ale stojí za pozornost také zatím oficiálně nepotvrzené uvedení hry v předplatném Xbox/PC Game Pass, ke kterému má dojít již v den vydání Call of Duty: Black Ops 6. Samotní vývojáři zároveň oficiální cestou prozradili, že již zítra 28. května v 16:00 dojde ke zveřejnění premiérového live action traileru.

Call of Duty: Black Ops 6 odhaluje cenu a přehled platforem
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama