Novinka Brawlhalla spojí síly se sérií Castlevania

Brawlhalla spojí síly se sérií Castlevania

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Do hry míří jeden z Belmontů a dobromyslný krvesaj.

Reklama

Brawlhalla patří stejně jako Fortnite mezi hry, do kterých vždy čas od času zamíří nějaký ten host v rámci propojení jednoho vesmíru s druhým. Tentokrát do oblíbeného brawleru zamíří hrdinové, z kultovní značky Castlevania. Seznam legend díky tomu obohatí jeden ze slavného Belmontů, kteří se zabývají lovem upírů. Nečekejte však seriálového hrdinu Trevora. Namísto něj dostanete kultovního Simon Belmont, jenž je s touto sérií spojen už od jejího počátku. No prostě profesionál, který ví, kam vrazit kolík.

Simon však nebude sám. Krom něj do Brawlhalla dorazí také dhampir Alucard. Pokud přemýšlíte nad tím, co je to za tvora, jedná se o křížence upíra s člověkem, který nemá tolik slabin jako lidská bytost, ani netrpí nedostatky upírů. Jeho zbraní se stane smrtící kord, zatímco Belmont do boje vyrazí s řemdihem připoutaným k řetězu. Dvojice doputuje na bitevní pole 19. října 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama