10 minut gameplaye z konzolové verze Nitroplus Blasterz
Novinka 10 minut gameplaye z konzolové verze Nitroplus Blasterz

10 minut gameplaye z konzolové verze Nitroplus Blasterz

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Nová videa se zaměřují hlavně na třetí přidanou bojovnici, která se v původní arkádě nevyskytovala. Jde o Homuru ze Senran Kagury.

Reklama

Bojovka Nitroplus Blasterz: Heroines Infinite Duel vyšla původně asi před rokem pouze jako automatovka do japonských heren. Objevily se v ní různé ženské postavy z různých titulů od Nitroplusu. Namátkou je zde třeba Ein (Phantom Phantom of the Inferno), Mora (Kyuuketsu Senki Vjedogonia), Ruili (Kikokugai: The Cyber Slayer), Sansei Muramasa (Full Metal Daemon: Muramasa), Natsumi Aibara (Hello, World), Supika (Star Mine Girl) nebo Carol (Guilty Crown: Lost Christmas) či Miyuki Sone (Kimi to Kanojo to Kanojo no Koi).

10. prosince ale vyšla v Japonsku také konzolová, mírně přepracovaná verze hry pro PlayStation 4 a PlayStation 3. Hlavním rozdílem je přidání několika hlavních postav, mezi nimiž je i Sonico ze Super Sonico a Aino Heart z Arcana Heart 3: Love Max Six Stars. Třetí bojovnicí je Homura ze série Senran Kagura.

A právě na ni se můžete podívat ve dvou videích níže. Důležité je ještě podotknout, že díky XSEED Games vyjde tato bojovka ještě letos v zimě i v Severní Americe a nám nezbývá než doufat v její vydání také v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama