20. narozeniny adventury Grim Fandango oslavuje Switch verze a výroční krabicovka
Novinka 20. narozeniny adventury Grim Fandango oslavuje Switch verze a výroční krabicovka

20. narozeniny adventury Grim Fandango oslavuje Switch verze a výroční krabicovka

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Apple iOS Android Android PlayStation Vita Vita

Kromě krabicové verze pro PS4 je v přípravě také soundtrack na vinylové desce.

Reklama

Je to možná neuvěřitelné, ale kultovní a oceňovaná adventura Grim Fandango od LucasArts vyšla na PC už před 20 lety, konkrétně 28. října 1998. Tvůrce Manuela Calavery Tim Shafer a studio Double Fine, které má na svědomí Grim Fandango Remastered z roku 2015, proto nelení a nejen ve spolupráci se společností Lucasilm oslavují 20. výročí Mannyho příběhu různými způsoby.

Včera došlo k vydání Grim Fandango Remastered ve verzi pro Switch, na niž láká nejen stránka v online obchodě Nintenda, kde hru koupíte za 14,99 amerických dolarů, ale také tematické video přímo od Double Fine. Stejně jako na PC a PS4, i na Switchi nabízí remaster legendární adventury přepracované textury ve vyšším rozlišení, dynamické osvětlení, hudební doprovod opětovně nahraný s živým orchestrem, více než 2 hodiny komentáře tvůrců a prohlížeč konceptů a náčrtků z vývoje.

Jestli dáváte přednost PlayStationu 4, brzy budete moci sáhnout po výroční krabicové verzi, která vzniká ve spolupráci s uskupením iam8bit. Krabicovka nabídne Grim Fandango Remastered na disku, obal s odlišným motivem na každé straně, přebal s titulním grafickým motivem a zlatou jízdenku. Iam8bit rovněž kolekci dvou vinylových desek s jazzovým hudebním doprovodem Grim Fandanga. Obojí bude k dispozici v prvním čtvrtletí 2019 a už nyní si tyto produkty lze předobjednat na webu iam8bitu. Výroční krabicová verze pro PS4 vás vyjde na 29.99 dolarů, dvojice vinylových desek pro změnu stojí 40 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama