ABC Data oficiálně převzala distribuci her od EA
Battlefield 4 Novinka ABC Data oficiálně převzala distribuci her od EA

ABC Data oficiálně převzala distribuci her od EA

Michal Burian

Michal Burian

29

Herní divizi ABC Data vede Jan Horáček, bývalý obchodní ředitel Electronic Arts.

Reklama

Společnost ABC Data dnes formou oficiální tiskové zprávy potvrdila, že uzavřela smlouvu s Electronic Arts. Tím ABC Data rozšířila svůj sortiment o hry EA, které bude jako jediná firma distribuovat v České republice, Maďarsku a na Slovensku. ABC Data prodává již několik let také produkty Activision Blizzard, díky čemuž je společnost již nyní největším distributorem her v regionu.

„Uzavření smlouvy s Electronic Arts je dalším důležitým krokem pro naši společnost, naše portfolio nyní zahrnuje nejpopulárnější značky a tituly, které ocení fanoušci elektronické zábavy na celém světě. Díky spolupráci s EA získají naší zákazníci přístup k legendárním titulům jako je Battlefield, The Sims, Dragon Age nebo FIFA“ - říká Robert Jaskółka, Director of the Entertainment Department ABC Data zodpovědný za hry.

„Značky společnosti Electronic Arts jsou již léta synonymem pro zábavu na nejvyšší úrovni. Pracoval jsem v EA téměř sedm let, což mi umožnilo pozorovat, jak rychle se společnost vyvíjí a postupně se stává lídrem na herním trhu. Jsem rád, že jsem dostal příležitost pokračovat ve své misi v ABC Data - dodává Jan Horáček, Business Unit Manager společnosti ABC Data zodpovědný za gaming v České republice, Slovensku a Maďarsku, bývalý obchodní ředitel společnosti Electronic Arts.

,,Podepsaná smlouva také dokazuje odhodlání Electronic Arts zajistit kontinuitu komunikace a nabídky pro spotřebitele v regionu,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Za ta léta si produkty EA získaly velkou skupinu spotřebitelů v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Výběr společnosti ABC Data jako partnera nám dává jistotu, že naši herní fanoušci budou mít i nadále přístup ke všem titulům EA - od jejich vydání až do období promo akcí. Jsme také rádi, že všichni hlavní obchodní partneři se na těchto trzích mohou spolehnout na profesionální partnerství s ABC Data“- říká Jaroslaw Kedzior, Regional Director of Sales and Marketing společnosti Electronic Arts.

Tímto bylo zároveň potvrzeno uzavření české pobočky EA, která měla na starost právě výše zmíněné trhy, tedy Česko, Slovensko a Maďarsko.

O společnosti Electronic Arts

Společnost Electronic Arts, americký výrobce a vydavatel videoher a počítačových her, byla založena v roce 1982 a je jedním z největších hráčů na světovém herním trhu. Portfolio společnosti zahrnuje mnoho kultovních titulů jako je FIFA, The Sims, Battlefield, Need for Speed, Medal of Honor, Dragon Age a Mass Effect, které oceňují miliony hráčů po celém světě.

O společnosti ABC Data S.A.

ABC Data SA je jedním z lídrů na trhu v distribuci IT hardwaru a spotřební elektroniky v Polsku a je také jediným uskupením, které působí přímo v osmi zemích střední a východní Evropy (v rámci EU). Společnost nabízí hardware, software a spotřební elektroniku více než 20 let. ABC Data distribuuje sortiment více než 56.000 produktů od více než 300 renomovaných dodavatelů. V červnu 2011 ABC Data SA začala prodávat výrobky pod svou vlastní značkou Colorovo. Pod touto značkou firma nabízí více než 400 produktů ve všech zemích, ve kterých působí. V únoru 2014 byla společnost již popáté oceněna na EMEA Channel Academy titulem nejlepší IT distributor v regionu střední a východní Evropy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama