Aion bude na jaře zcela zadarmo
Novinka Aion bude na jaře zcela zadarmo

Aion bude na jaře zcela zadarmo

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

Dřívější sliby vývojářů se začínají naplňovat a na jaře letošního roku se podle všeho skvělé fantasy MMO Aion dočká konečného přechodu na free-to-play systém.

Reklama

Ten nám byl slibován už na konci minulého roku a zdá se, že NCSoft nehodlá od dohody ustupovat. A to není vše. Zdarma dostaneme nejen kompletní původní hru, ale také velký nadcházející patch 3.0, přístup do všech dungeonů, oblastí i inventáře.

Nejedná se tedy o oblíbenou ořezanou verzi, která ještě ke všemu limituje hráče mikrotransakcemi, nýbrž zcela otevřenou a dostupnou hru, ať už si ji stáhne kdokoliv.

Aion tak hodlá následovat ve šlápějích MMO DC Universe Online, které se před určitou dobou taktéž přeneslo do oblasti free-to-play, což mu soudě dle aktivity značně prospívá. Až se Aion na jaře stane hratelný zdarma, dostanou hráči přístup k oběma datadiskům, všem raidům a dungeonům, bonusovým oblastím i veškerému in-game obsahu. Bez výjimky.

„Pokud se vám hra líbí, byly bychom vám vděčni za koupi,“ říkají vývojáři. „Pokud se vám hra nelíbí, platit nechcete nebo nemůžete, nic si z toho nedělejte. My to platíme!“

Sledujte tedy oficiální stránky titulu, abyste byli mezi prvními, kdo se o situaci dozví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama