Akční dobrodružství Magus se zaměří na svět bez bohů
Novinka Akční dobrodružství Magus se zaměří na svět bez bohů

Akční dobrodružství Magus se zaměří na svět bez bohů

Michal Burian

Michal Burian

5

Detaily, obrázky a teaser z akční adventury Magus pro PlayStation 3.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Aksys Games spustil oficiální stránky akční adventury Magus, která vyjde začátkem příštího roku výhradně na konzole PlayStation 3.

Příběh se zaměří na události, které změnily lidstvo. Stvořitelé světa a lidí, tedy bohové, zmizeli z každodenního života lidí. Víru a náboženství nahradil cynismus a sekularismus. Lidé to mají těžké, oddaná Kinna však neztratila naději a stále věří v bohy. Jednoho dne najde ve věznicích království naději. Magnus byl celý život za mřížemi, protože v sobě ukrývá velký božský potencionál. Kinna pomůže Magusovi dostat se z vězení a společně je čeká velké dobrodružství s posláním, které změní svět.

Magus byl celý život mučen, teď ale konečně může využít své schopnosti a naplnit svůj osud, pomocí porazit všechny ty, kteří jim stojí v cestě. Magus disponuje třemi různými druhy magie, energii získává ze třech tipů vzácných barevných kamenů: modré, červené a zelené. Každá barva mu dovolí rozpoutat širokou škálu silných kouzel, včetně ohnivých koulí.

Jelikož jde o RPG, schopnosti Maguse budete moci postupně vylepšovat a získávat tak mnohem silnější kouzla.

Jak si sami můžete všimnout, na grafiku se moc vývojáři z Aksys Games nezaměřili. Doufejme, že alespoň zbytek hry bude vypadat k světu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama