Tokio Xanadu eX+ vyjde na západě koncem roku na PS4 a PC
Novinka Tokio Xanadu eX+ vyjde na západě koncem roku na PS4 a PC

Tokio Xanadu eX+ vyjde na západě koncem roku na PS4 a PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Nejdříve se ale v létě můžeme těšit na PS Vita verzi Tokyo Xanadu.

Reklama

Obrovské zemětřesení zdevastuje Tokio a navždy změní životy jeho obyvatel. Po 10 letech se město a život jeho obyvatel pomalu vrací do normálu. Nicméně, pod rouškou nově zrekonstruované metropole leží jiný svět, skrývající trochu děsivé tajemství. Zemětřesení, které původně zničilo Tokio, totiž nebylo způsobeno třením zemských desek, ale může za něj tajemný a smrtící stínový svět, známý jako Eclipse. Proto musí lidstvo podniknout patřičné kroky, aby zmařilo postup legií Eclipse a zajistilo všem živým ochranu a mír.

Takovýto svět vytvořilo před několika roky studio Falcom a rozehrálo hru o přežití lidstva. Ve hře Tokyo Xanadu narazíte na kupu dramatických zvratů, questů a nezapomenutelných postav. V Moriyama City, kde se hra odehrává, ale musíte s těmito excentrickými osobnostmi budovat vztahy a navazovat spojenectví, jinak tajemství Eclipse nerozluštíte a nezjistíte pravdu, skrývající se v tajemném stínovém světě.

PS Vita hra Tokyo Xanadu vyšla v Japonsku v září 2015 a prakticky rok na to připravil Falcom rozšířený PlayStation 4 port s názvem Tokyo Xanadu eX+. Nová verze nabídla vysoké rozlišení a stabilních 60 FPS. Navíc obsahuje příběhovou část odehrávající se několik měsíců po událostech z hlavní hry a dále i vedlejší příběhy pro každou z hratelných postav (s výjimkou Kou). Přidaný objem Tokyo Xanadu eX+ by se měl rovnat asi dvěma kapitolám z hlavního příběhu. K dispozici budou také nové hratelné postavy (White Shroud) a doplňky výbavy, monstra, dungeony a další herní módy.

O vydání hry v Japonsku jsme vás informovali již před časem, ale až v těchto dnech Aksys Games uveřejnili zprávu o vydání obou verzí her na západě. Tokyo Xanadu pro PS Vitu vyjde v Evropě v krabičce i digitálně letos v létě a koncem roku ji bude následovat vylepšené Tokyo Xanadu eX+ pro PlayStation 4 a dokonce i pro PC (pouze digitálně přes Steam).

Obě konzolové verze navíc půjde koupit v limitované edici. Tokyo Xanadu Limited Edition pro PS Vitu bude obsahovat kopii hry, plyšáka Morimaru, balíček hracích karet Blade, 60 stránkový art book, soundtrack na CD a vše bude ve sběratelském boxu.

Limitovaná edice Tokyo Xanadu eX+ Limited Edition pro PS4 nabídne vlastně úplně stejnou sestavu dárků (kopii hry, balíček hracích karet Blade, 60 stránkový art book, soundtrack na CD a vše bude ve sběratelském boxu), ale místo plyšáka v limitce najdeme akční figurku postavy White Shroud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama