Aktualizace modu HD Reworked Project zlepšuje textury a modely Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Aktualizace modu HD Reworked Project zlepšuje textury a modely Zaklínače 3

Aktualizace modu HD Reworked Project zlepšuje textury a modely Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

59

Poslední Geraltovo dobrodružství může být zase o něco hezčí.

Reklama

Zaklínač 3 možná nakonec nenabídnul tak úchvatnou grafiku, jakou ukazovaly první trailery, ale v žádném případě nešlo o ošklivou hru. Vždycky ale přijde modder nebo skupina modderů s přesvědčením, že to jde udělat i lépe.

Už jsme tu měli několik modů, které grafiku Zaklínače 3 výrazně zlepšovaly, a nyní se k nim přidala i modifikace HD Reworked Project ve verzi 4.6. Nová verze modu, který má na svědomí modder HalkHoganPL, vyšla před dvěma dny a obecně zlepšuje různé textury a modely, a to nejen v základní hře, ale i v expanzi O víně a krvi, tedy na mapě Toussaintu.

Ke změnám a vylepšení došlo například v případě kamenných stěn, střech, textur dřeva, kamenů, vegetace, vody, modelů nábytku nebo textur země. Dokonce nechybí zcela vlastní textury, které mají minimální dopad na výkon hry, nebo možnost, po jejíž aktivaci budou stěny v ulicích Novigradu vypadat více jako ve starší ukázce z E3.

Mod můžete stáhnout manuálně přes web Nexus nebo snadnějším způsobem přes Nexus Mod Manager. A teď už k videu, v němž uvidíte změny v akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama