Anketa: jaký obsah na Zingu preferujete?
Speciály Článek Anketa: jaký obsah na Zingu preferujete?

Anketa: jaký obsah na Zingu preferujete?

Redakce

Redakce

66
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zapojte se do rozhodování o podobě webu.

Reklama

Zing píšeme a tvoříme pro vás, proto bychom vám dnes chtěli dát příležitost ovlivnit naše plány, pokud jde o obsahovou stránku našeho webu i Youtube. V redakci tato témata intenzivně rozebíráme již několik měsíců a některé změny jsme již dokonce provedli nebo na jejich rozjezdu pracujeme v zákulisí. Cokoliv ale zkoušíme nebo měníme, vždy pečlivě nasloucháme vašim reakcím a samozřejmě sledujeme tvrdá čísla čtenosti i návštěvnosti, která jsou také důležitými ukazateli, stejně jako vaše formulované názory v diskuzích.

Podobu dnešní ankety jsme ladili několik týdnů, abychom ji nakonec osekali jen na ty nejdůležitější otázky a nejjednodušší možnou formu odpovědi - zamítli jsme například koncept mnohočetných odpovědí, řazených podle důležitosti a další věci. Rádi bychom, abyste na každou naši otázku vybrali jednu jasnou odpověď, i když to někdy třeba nebude úplně jednoduché. Také bychom chtěli upozornit, že dnes se bavíme opravdu jen o obsahu Zingu. Pokud jde o technický stav nebo funkce webu, měli jsme tu velkou anketu relativně nedávno a máme dobrou představu, co byste si po této stránce přáli.

Dnešní témata tedy jsou:

Recenze

Výkladní skříň každého herního webu, kde se opíráme o veškeré naše zkušenosti i literární či argumentační schopnosti, abychom vám nabídli co nejzasvěcenější a nejužitečnější zhodnocení důležitých nebo zajímavých her, ideálně navíc zábavnou či poutavou formou. Tyto články samozřejmě často budí největší emoce a kromě jiného jsme třeba nasbírali plno vašich reakcí na jejich délku (opět ovšem platí, že se díváme nejen na reakce, ale také na čísla). Nás zase trochu trápí, že některým vlastnostem nebo částem recenzí občas věnujete výrazně větší pozornost na úkor zbytku. Pomozte nám tedy rozklíčovat, co je pro vás nejdůležitější součástí recenze po stránce obsahu/formátu. Pokud nejste spokojeni s nabídnutými možnostmi odpovědí nebo máte k tématu cokoliv dalšího, využijte prosím textové pole na konci ankety nebo diskuzi pod článkem.

Novinky

Každodenní chléb aktivního herního webu je tím, kvůli čemu se vracíte i několikrát denně a kde se často odhalí ty nejzajímavější události měsíce. Na Zingu již delší dobu intenzivně diskutujeme pro a proti odlišných přístupů k novinkovým článkům. Aktuálně v redakci převažuje názor, že hodnotnější jsou pečlivěji vybrané novinky, které jsou zároveň dostatečně rozepsané, doplněné zajímavými extra odkazy, obrázky či videi a samozřejmě také vlastním názorem či komentářem autora. Čas od času ale pokukujeme po herních magazínech, které svoje novinky tvoří podstatně jednodušeji a říkáme si, zda by o to naši čtenáři stáli, pokud by to třeba znamenalo větší počet vydaných článků.

Videa

Jádrem Zingu bylo vždy psané slovo, ale videa nám také nejsou cizí a do budoucna bychom jim rádi věnovali ještě více práce a prostoru. Jelikož je ale rozjezd něčeho takového technicky i lidsky poněkud náročnější, rádi bychom od vás začali sbírat indikace toho, jaký typ videobsahu vás láka nejvíce. Pravděpodobně časem zkusíme všechny, ale můžete docela výrazně ovlivnit pořadí, v jakém se do toho pustíme.


Soutěž

Abychom vám hlasování zpříjemnili, jednu z odpovědí vylosujeme a odměníme kuponem v hodnotě 1000 Kč na nákup v Xzone. Jelikož je ale tato anketa zaměřená především na stálejší čtenáře našeho magazínu, vylosovaný výherce musí mít na Zingu registrovaný profil.

Anketa: jaký obsah na Zingu preferujete?

Anketní formulář

Pozor, formulář od společnosti Google nemusí správně fungovat na mobilu.

Soutěž bude ukončena 28. února 2021 ve 12:00. Vyhlášení proběhne krátce poté.

Pravidla:

1) Soutěže se mohou zúčastnit registrovaní čtenáři z České republiky a Slovenska.

2) Soutěž bude ukončena 28. února 2021 ve 12:00.

3) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a zaměstnanci obchodu Xzone.cz.

4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.

5) Pokusy o opakované hlasování budou diskvalifikovány ze soutěže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama