Annapurna Interactive odkládá své připravované hry
Novinka Annapurna Interactive odkládá své připravované hry

Annapurna Interactive odkládá své připravované hry

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Je mezi nimi i zajímavé 12 Minutes.

Reklama

Annapurna Interactive je vydavatelství z prosluněné Kalifornie, které se specializuje na menší tituly, jenž ovšem mají povětšinou nějaké ty umělecké ambice, případně vás jistým způsobem pohladí na duši.

Pokud bych měl vybrat některé z těch nejzajímavějších, tak bych rozhodně sáhl po emocemi nabité jednohubce Florence, nápady a tajemstvím opředeném Outer Wilds a přirozeně i nedávném malém klenotu The Pathless (recenze za 9 z 10 zde).

Společnost má následně ve výrobě hned několik dalších zajímavých projektů. Mezi nimi nalezneme psychedelickou hudební 2D platformovku The Artful Escape, adventuru z třetí osoby Last Stop a velice dobře působící interaktivní thriller 12 Minutes, kde se jeden pár při večeři ocitne v časové smyčce, přičemž se zde můžeme těšit i na hvězdné hlasy od Jamese McAvoye (Wanted, X-Men: First Class), Daisy Ridley (nová trilogie Star Wars) a Willema Dafoe (Spider-Man).

Všechny tyto hry měly vyjít ještě v tomto roce, avšak ten se již blíží ke konci a my stále nevíme přesné datum vydání.

Tato skutečnost má totiž jasný důvod, jelikož se všech těchto třech kousků dočkáme až v roce 2021, což oznámil přímo vydavatel na svém Twitteru.

Zároveň jsme se ale dočkali ujištění, že se u všech vývoj nachází již v poslední fázi, kdy se vychytávají poslední problémy a mušky.

Tyto tři projekty jsou prozatím ohlášeny pro PC (Steam 1/2/3) a konzole Xbox. The Artful Escape ještě navíc dorazí i na platformu Apple Arcade.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama