Assassin’s Creed 3 Remaster již v březnu
Novinka Assassin’s Creed 3 Remaster již v březnu

Assassin’s Creed 3 Remaster již v březnu

Matěj Jakubčík

Matěj Jakubčík

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Se základní hrou vyjdou i DLC a AC III: Liberation.

Reklama

Ubisoft oficiálně oznámil měsíc vydání Assassin’s Creed 3 Remaster. V roli Connora Kenway si již v březnu prohlédneme Ameriku 18. století.

Třetí díl série není u fanoušků zrovna populární. Mnohým se na hře nelíbila hlavní indiánská postava, která jim k tématu hry moc nepasovala. Tento díl však přinesl i novinku, která se mezi fanoušky dostala velké obliby a přenesla se i do dalších dílů. Jedná se o námořní bitvy. Tyto bitvy se stali tak populární, že následující díl Assassin’s Creed 4: Black Flag měl těchto bojů nespočet.

Se základní hrou vyjdou pro remaster i DLC obsahující například datadisk Tyranny of King Washington, vyprávějící příběh v alternativní historii o Georgeovi Washingtonovi. Součástí bude i spin-off AC III: Liberation.

Obě hry dostanou nový grafický kabátek. Budou podporovat jak 4K, tak i HDR a spousty dalších grafických vylepšení. Úprav se dočkala i samotná hratelnost, která nabízí plynulejší zážitek.

Assassin’s Creed 3 Remaster dostanou vlastníci Assassin’s Creed Odyssey Season Passu. Ostatní však nemusí zoufat, protože titul půjde zakoupit i samostatně. Vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One během března 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama