Sony se chlubí úspěchy své exkluzivity Astro Bot
i Zdroj: Team Asobi
Novinka Sony se chlubí úspěchy své exkluzivity Astro Bot

Sony se chlubí úspěchy své exkluzivity Astro Bot

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 5

Z nenápadné plošinovky je hit.

Reklama

Začátkem aktuálního měsíce vyšla exkluzivně na PlayStation 5 plošinovka Astro Bot. Titul od Sony a jeho first-party studia Team Asobi se dočkal nadšených recenzí, které z něj udělaly dosud nejlépe hodnocený počin letošního roku. 

Na agregátoru Metacritic se hra může pochlubit hodnocením 94 %, které z letošních titulů o jeden procentní bod překonalo pouze rozšíření Shadow of the Erdtree pro Elden Ring. Výborným přijetím hry se prostřednictvím nově zveřejněného traileru chlubí také představitelé PlayStationu. 

Bližší informace o hře můžete načerpat prostřednictvím naší recenze, ve které si Astro Bot odnesl absolutní známku 10/10 a následující verdikt:

„Esence zábavnosti, pestrosti a vynalézavosti videoher, destilovaná s takovou pečlivostí i radostí, že vás naprosto odzbrojí bez ohledu na váš věk nebo žánrové preference. Nádherné audiovizuální zpracování vám učaruje, rychlé střídání prostředí i mechanik zabrání jakékoliv nudě a ovladač DualSense ožije ve vašich rukách jako u málokteré hry. Fanoušci PlayStation historie navíc potkají všechny své oblíbence.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama