Atelier Ryza vychází již 1. listopadu
Novinka Atelier Ryza vychází již 1. listopadu

Atelier Ryza vychází již 1. listopadu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Podívejte se na ukázku soubojového systému.

Reklama

Nemine rok, aby nám Gust nenachystal další díl úžasné série Atelier. Tím aktuálním je Atelier Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout, kterým tvůrci ze studia Ateliér Gust Studios otvírají úplně nový ark. Tentokrát můžeme zapomenout na dvojici hlavních hrdinů, jako tomu bylo u několika předchozích dílů, a těšit se zase na klasický Atelier s jednou hrdinkou. Tou je dospívající rytířka Ryza, která chce uniknout nudnému životnímu stylu a spolu se skupinkou přátel zažít pořádné dobrodružství.

To se jim povede až při průzkumu zakázaného ostrova, kde se setkají se starým kouzelníkem, a který jim navždy změní jejich život. Starý muž začne učit Ryzu okouzlující alchymistické dovednosti a také je přivede na začátek výpravy, která povede k hledání záchrany jejího rodného města před tajemnou a smrtící temnotou, číhající pod povrchem země.

Gust Studios si na tomto novém díle hodně zakládá a chce jej odlišit od předchozích. Vzhled hry má být o mnoho zářivější, herní svět větší a přeplněný životem. Hra tak třeba nabídne daleko realističtější zpracování stínů, ale opět se můžeme těšit na pokračování přehnaně barevnosti a fantastických outfitů postav.

Atelier Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout představí fanouškům této RPG série zcela nový program syntéz, díky kterému dokážou herní alchymisté lépe vizuálně porozumět účinkům výsledné syntézy. Kromě toho tento systém dovoluje více si užít zkušenosti s vývojem receptů, ale také přidává inovativní systém tvorby a shromažďování předmětů v terénu pomocí různých nástrojů.

Atelier Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout vyjde pro PlayStation 4, Switch a pro PC v Severní Americe 29. října a v Evropě následně 1. listopadu. Prostřednictvím NIS America Online Store lze již nyní zakoupit limitovanou edici hry ve sběratelském boxu obsahující kopii hry, oficiální artbook, klíčenku, pohlednice s uměleckými kresbami a plakátem. Tato edice je k mání pro konzole PlayStation 4 a Switch.

Vydavatel Koei Tecmo, společně s vývojáři ze studia Gust, vydali nový trailer k Atelieru Ryza, zaměřující se na bitevní systém, na který se můžete podívat níže. Tato hra použije rychlý taktický bitevní systém s příkazy zadávanými v reálném čase. Hráči tak mohou přímo reagovat na dění na obrazovce a aktivovat útoky členů skupiny, sbírat tak akční body a ty následně použít na aktivaci dovedností a speciálních útoků.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama