Trails of Cold Steel IV a Fairy Tail v trailerech
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Trails of Cold Steel IV a Fairy Tail v trailerech

Trails of Cold Steel IV a Fairy Tail v trailerech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Apple iOS Android Android

Vydání Tales of Crestoria, bonusy u TLoH: Hajimari no Kiseki, Atelier Ryza 2 ,Danganronpa 2 na mobilech a mnoho dalšího.

Reklama

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

NIS America a vývojáři z Falcomu vydali nový trailer ke hře The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV představující hrdiny z celé země, kteří budou stát po boku hrdinů z Class VII.

Trails of Cold Steel IV se může pochlubit asi největším seznamem postav z celé historie série a všichni se budou snažit připojit k boji za vaši věc. Hrdinové z Class VII se spojí se Special Support Section a dokonce i s hrdiny Liberlu.

Bitvy nabídnou staré známé bitevní systémy, ale také některá nová vylepšení. Budete moci použít automatický způsob boje v podobě Auto Battle, ale také povolat obří mechy a použít proti nepřátelům jejich ničivé útoky nebo využít nejsilnější Lost Arts. Mezi bitvami budete moci nabrat dech a odpočinout si v několika minihrách, včetně oblíbených Vantage Master anebo rybaření. Mezi novými aktivitami najdete třeba Poker, Blackjack a Horror Coaster.

Erebonská říše se znovu ocitá na samém počátku nového válečného konfliktu. Hrdinové z Class VII sice zdárně překonali problémy z Trails of Cold Steel III, ale velmi brzy stojí proti všem silám Říše, která chce úplně obsadit celé území. Navíc zmizel Rean Schwarzer, hrdina Erebonské občanské války a instruktor z Class VII. Staří i noví hrdinové z Class VII se teď musí spojit s hrdiny z celého kontinentu a pokusit se zastavit útočící síly a zachránit zemi před úplným zničením.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV vyjde v Severní Americe a Evropě pro PlayStation 4 již 27. října. V příštím roce mají následovat verze pro Switch a pro PC (přes Steam a GOG).


Fairy Tail

Koei Tecmo a vývojáři z Gustu pak vydali nové gameplay záběry ze hry Fairy Tail, ve kterých můžete při hraní vidět dva dabéry: Katsuyuki Konishi (dabing Laxe Dreyara) a Sayaka Ohara (dabing Erzy Scarlet).

Fairy Tail vyjde pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC 30. července v Evropě a Japonsku a pak 31. července v Severní Americe. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki

Další část novinky se vrací k Falcomu a sérii The Legend of Heroes. Bohužel jde ale spíše o zprávu týkající se informací pro japonské hráče a které jim můžeme prozatím pouze závidět. Studio totiž uvolnilo video s ukázkou OST Original Soundtrack Mini, které bude v Japonsku součástí prvních kopií hry The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki.

Video obsahuje šest skladeb: The Destination of Fate, Koutetsu Gajou, Sword of Swords, Koyoi wa Utage to Mairimashou, Section G.F.S. II a Tsumi to Batsu to Itsuwari to.

The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 27. srpna.


Tales of Crestoria

V minulém týdnu uveřejnil producent hry Tales of Crestoria Tomomi Tagawa informace ohledně anglické i japonské verze Tales of Crestoria, která se prý v současné době nachází v "konečné fázi" vývoje a bude "v blízké budoucnosti" i vydána.

Vydání tohoto turn-based RPG byl odloženo z původního červnového termínu na nijak neupřesněné a neznámé datum z důvodu "konečných úprav" a vyřešení problémů zjištěných během beta testu hry.

Tomomi Tagawa ve své zprávě přímo uvádí, že se snaží hru dokončit a plánují ji spustit ve velmi blízké budoucnosti. Silný příběhový zážitek se odvíjí od klíčového slova "Sin" a doufá, že vydržíme čekat ještě o chvilku déle do doby, než budou dokončeny poslední přípravy.

Zároveň chce vydavatel vypustit hru najednou po celém světě a plánujeme umožnit instalaci hry z online obchodu ještě před spuštěním služby. Prozatím se věnují údržbě a veškeré informace o spuštění hry budou v dostatečném předstihu uveřejněny na oficiálních účtech, internetových stránkách a na sociálních sítích.

Zároveň tvůrci děkují za předběžné registrace, které již druhý den přesáhly milion uživatelů.


Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition

20. srpna vychází pro iOS přes App Store a pro Android přes Google Play Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition. Spike Chunsoft dále oznámil, že stejně jako mobilní verze první Danganronpy: Trigger Happy Havoc pro iOS a Android, která byla vydána v květnu, obsahuje i Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniveresary Edition další bonusový obsah, jako jsou třeba ovládací prvky optimalizované pro dotykové obrazovky, režim galerie a mnoho dalšího.


Atelier Ryza 2

Pro milovníky série Atelier je tady jedna krátká, ale o to zajímavější zpráva. V Austrálii totiž byla oficiálně zaklasifikována hra Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy, což je doposud neohlášené pokračování Atelieru Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout.

Stejně jako první hru, i pokračování vydá Koei Tecmo a za vývojem stojí Gust. Uvidíme, kdy se dočkáme oficálního oznámení. Prozatím se podívejte aspoň na trailer k jedničce.


Mobile Suit Gundam: Extreme VS. Maxiboost ON

Bandai Namco vydalo hraný akční trailer ke hře Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON nazvaný výstižně Those Days Continue on PS4.

Ve videu níže si užijete vzpomínání jednoho hráče na svůj středoškolský život, když se svými kamarády hrál v hernách Mobile Suit Gundam Seed Destiny: Rengou vs. Z.A.F.T. II. Tento muž při hraní hlídá sama sebe v mladší verzi a omlouvá se okolí za jeho hlučné chování, ale přitom se projevuje úplně stejně. Stačí, když do ruky dostane ovladače.

Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON bude celosvětově k dispozici pro PlayStation 4 od 30. července.


Kandagawa Jet Girls

25. srpna vyjde na západě spin-off Senran Kegury jménem Kandagawa Jet Girls. K mání bude ve verzích pro PlayStation 4 a přes Steam pro PC.

XSEED Games nabízí v Severní Americe i krabicovou limitovanou verzi, ale v Evropě vydá Marvelous Europe Kandagawa Jet Girls pouze digitálně. Standardní edice bude v prodeji za 49,99 euro a digitální limitovaná edice pro PS4 a Digital Deluxe Edition pro PC bude v prodeji za nějakých 59,99 euro. Tato digitální limitovaná edice obsahuje základní hru, digitální soundtrack a avatara a tematický balíček. Digitální Deluxe edice obsahuje základní hru, kompletní soundtrack a oblečení Maid Bikini (Lemon Yellow) a Bunny Costume (Carrot Orange), které ale půjde koupit i samostatně.

Postavy Senran Kagura Ryobi a Ryona, které byly vydány v Japonsku jako obsah ke stažení, budou na západě dostupné jako hratelné postavy už v základní hře. Má jít o dárek západním fanouškům. Asuka a Yumi se pak připojí k ostatním postavám jako prémiový obsah ke stažení až po spuštění hry. Trochu mne mrzí, že i další postavy ze série Senran Kagura, půjde od hry stáhnout pouze prostřednictvím Character Pass (každý za cca 29,99 euro). Jde o týmy Ikaruga a Yomi, Homura a Hikage a Murasaki a Mirai.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Obligátně ještě nakoukneme do stáje Bandai Namca, které vydalo nový trailer k fotbalovému "simulátoru" Captain Tsubasa: Rise of New Champions představující postavu Ramona Victorina z týmu Uruguaye Junior Youth.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro 28. srpna a vy si ji už teď můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y – Waiwai Gakuen Seikatsu

Rozloučíme se mou milovanou sérií Yo-kai Watch, konkrétně spin-offem Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y – Waiwai Gakuen Seikatsu. Level-5 totiž vypustil druhý oficiální trailer k tomuto zvláštnímu RPG, točícího se kolem života na škole.

Ve hře Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y - Waiwai Gakuen Seikatsu se zapíšete do super obrovské elitní školy Y Academy. Budete společně se svými kamarády řešit záhady, které se postupně ve škole objevují, a zároveň si budete užívat zábavný a vtipný život na škole.

Díky své velké velikosti je Academy Y známá také jako Academy City. Kromě budovy školy tady totiž najdete i čtvrť plnou obchodů, farmu, poušť a mnoho dalších míst. Studenti, kteří tuto akademii navštěvují, jsou všichni silné osobnosti a projevují své nadání v různých klubových aktivitách nebo ve studentské radě. Vy ale budete moci úplně svobně prozkoumávat různé oblasti a prohlubovat vztahy a spolupráci s mnoha dalšími studenty.

Jak už u této série bývá zvykem, nabídne i Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y - Waiwai Gakuen Seikatsu speciální funkci propojením se hrou Yo-kai Watch 4++.

Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y - Waiwai Gakuen Seikatsu vyjde prozatím prostřednictvím eShopu Nintenda pro Switch 13. srpna pouze v Japonsku a následně i pro PlayStation 4.

Zdroj: NIS America, Koei Tecmo, Falcom, Bandai Namco, Spike Chunsoft, Marvelous Europe, Level-5

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama