RPG Atelier Ryza rozšíří tři updaty
Novinka RPG Atelier Ryza rozšíří tři updaty

RPG Atelier Ryza rozšíří tři updaty

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Čekat můžete příběhová rozšíření a Photo Mode a dnes se podíváme i na Secret Hideout.

Reklama

Koei Tecmo a studio Gust připravují pro JRPG Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout sadu bezplatných aktualizací. Ty budou postupně uvolňovány po vydání hry a kromě kosmetických drobností budou obsahovat i podstatnější věci.

První aktualizace přidá do hry foto režimstarověký nástroj Lost Lamb No.2 a možnost postarat se o vlastní Puni. Druhá aktualizace bude obsahovat Advanced Exploration Patch, vylepšující některé skilly, upgrady zbraní a levelování na úroveň 99, a High Difficulty Patch, ktrý přidá obtížnost Legend. Aktualizace číslo tři zvýší úroveň syntéz z 99 na 200. S upgrady vás níže seznámí nový trailer.

Gust také uveřejnili nové informace o systému Secret Hideout, který musíte využít aby se Ryza a její skupina přátel dokázali ubránit velkému množství výzev, jako jsou hlubiny tajemného potopeného dolu, které jsou možným domovem něčeho potenciálně zlého a brány vedoucí do jiného světa.

Připravit se na výpravu ve vzdálené zemi, potřebují naši dobrodruzi jako svou novou základnu tajný úkryt. V něm se Ryza jako začínající mladá alchymistka musí naučit praktikovat syntézy a čím lepší budou její alchymistické schopnosti, tím užitečnější budou její předměty. Kromě toho zde můžete používat systém Forging, se kterým můžete vytvářet novou výzbroj a Item Duplication pro jednodušší výrobu obyčejnějších předmětů.

Vzhledem k tomu, že by Ryzina tajná základna nebyla kompletní bez možností upravit si ji podle vlastních představ, budou si hráči moci přizpůsobit svůj úkryt tak, aby odrážel jejich vlastní osobnost. Podle různých předělávek a úprav základny se budou dokonce zvyšovat statistiky Ryzi a jejích přátel. Tyto funkce se ale v Atelieru Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout odemknou až když hráči projdou určitou část příběhu a splní předepsaný počet úkolů.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout vychází v Evropě pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam) 1. listopadu.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama