Baldur’s Gate: Enhanced Edition se vyplatí
Baldur's Gate Novinka Baldur’s Gate: Enhanced Edition se vyplatí

Baldur’s Gate: Enhanced Edition se vyplatí

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

13

Trent Oster se podělil o několikero zajímavých informací o „novém“ Baldur’s Gate, jenž by se měl na trhu objevit již během září.

Reklama

Enhanced Edition vyjde na PC, iOS přistroje, Androidy, Macy, Wii U i Xbox 360, přičemž součástí balíčku bude kromě základní hry taktéž Tales of the Sword Coast, Black Pits, Rassad, Dorn a Neera (to ale platí pouze pro PC/Mac verze). To je nicméně jen tak pro připomenutí.

Tím nejdůležitějším je potvrzená přítomnost kooperativního multiplayeru, jenž si navíc poradí i s multiplatformní hraním. To znamená, že nebude problém hrát na počítači s kamarády, kteří se válí na pohovce s iPady v rukách.

Aby toho nebylo málo, Oster rovněž potvrdil, že se ke konci příštího měsíce počítá s takzvanou pre-load fází, kdy si budou moci zájemci stáhnout cca 90 % hry ještě před jejím vydáním, aby se pak mohli do fantasy světa vydat co nejdříve.

Pokud by vám to nestačilo, Trent ještě jednou přislíbil, že hned po vydání začnou usilovně pracovat na kompilaci Bladur’s Gate 2: Enhanced Edition, jež by se snad mohla objevit na trhu do konce roku. V ní pak kromě původní gamesy najdete ještě Throne of Bhall a celou řadu novinek od Overhaul Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama