Battle for Azeroth dalším rozšířením World of Warcraft
WoW Novinka Battle for Azeroth dalším rozšířením World of Warcraft

Battle for Azeroth dalším rozšířením World of Warcraft

Michal Burian

Michal Burian

31

Zavede vás do legendárních království Kul Tiras a Zandalar.

Reklama

Společnost Blizzard na svém letošním BlizzConu odhalila nový datadisk do populárního masivně multiplayerového RPG titulu World of Warcraft. Na hráče čeká Battle for Azeroth. V rozšíření se podíváme na ostrovy Kul Tiras a Zandalar, kde nalezneme nové spojence a poté se zúčastníte bitvy o Azeroth, která ještě prohloubí válku mezi Aliancí a Hordou. Vývojáři mluví o trýznivé cestě, kterou při hledání spojenců budete muset projít.

Komunitu jistě potěší, že v Battle for Azeroth se o pozornost přihlásí PvP bitvy, připomínající RTS prvky z Warcraftu. V PvP bitvách hráči budují sílu své frakce, aby porazili nepřátelskou stranu a jejího velitele. V kooperaci takhle bude moci hrát až 20 hráčů.

Nová expanze přinese šest nových zón s novými questy, bossy, raidy a dungeony. Maximální level se potom zvedne na úroveň 120.

Datadisk rozhodně vypadá zajímavě a jistě se postará o to, aby se do světa World of Warcraft hráči vrátili a znovu v něm utopili stovky a stovky hodin. Jedinou potíží je, že neznáme datum vydání. Předpokládá se, že Battle for Azeroth dorazí v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama