Battletoads se po 26 letech vrací
Battletoads Novinka Battletoads se po 26 letech vrací

Battletoads se po 26 letech vrací

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Slavní žabáci míři na Xbox, Game Pass, ale i Steam.

Reklama

Animovaná herní série Battletoads od vývojářů z Rare Ltd. a Dlala Studios se po dlouhých 26 letech vrací. Společnost Rare to oznámila v pátek na svém Twitteru skrze nový trailer a několik screenshotů. Skutečný vývoj měla na starosti společnost Dlala Studios, přičemž Rare Ltd. je podporovala.

Dobrodružství žabáků Zitze, Rashe a Pimpleho se dočkáme už 20. srpna na platformách Xbox One a PC. V případě PC potom mluvíme o Windows 10, Game Pass PC a Steam. Předplatitelé Xbox Game Pass si můžou dokonce hru předinstalovat na své konzoli nebo PC, aby mohli v den vydání okamžitě hrát.

Vývojáři lákají na nový příběh plný boje, akce, vozidel a hádanek. Lákavá je možnost i kooperace pro tři hráče, kdy každý hráč se ujme jedné z hlavních postav. "S jedinečným ručně animovaným kresleným stylem, který je plný nezapomenutelných postav a míst, se Battletoadové vracejí do bitvy po celém vesmíru, která slibuje, že bude sama o sobě zábavná a nezapomenutelná," uvádí popisek hry na Steamu.

Původní Battletoads pochází z roku 1991, kdy měla konkurovat videoherní sérii Teenage Mutant Ninja Turtles. Příběh sleduje tři antropomorfní žabáky Zitze, Rashe a Pimpleho, kteří dokážou proměnit část svého těla za účelem velké síly. Tu používají proti svému úhlavnímu nepříteli, Temné královně a jejím spojencům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama