Bend Studio má nové logo a láká na multiplayer v chystané hře
Days Gone Novinka Bend Studio má nové logo a láká na multiplayer v chystané hře

Bend Studio má nové logo a láká na multiplayer v chystané hře

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy PlayStation PlayStation 5

First party studio Sony staví na Days Gone, ale přinese novou IP.

Reklama

Bend Studio patřící Sony odhalilo nové logo a při té příležitosti znovu upozornilo na hru, na které právě pracuje. Už z dřívějška víme, že půjde o open-world ve zcela novém světě, teď se dozvídáme, že titul nebude postrádat multiplayer.

„V současnosti pracujeme na nové IP, která obsahuje multiplayer a staví na open-world systémech Days Gone, ale přináší zcela nový svět, který pro vás velmi rádi vytvoříme. Nemůžeme se dočkat, až vám hru odhalíme, až bude ten správný čas,“ píše komunitní manažer Bendu Kevin McAllister v závěru příspěvku na PlayStation Blogu, ve kterém se ohlíží za skoro třicetiletou historií studia.

Nová hra vzniká bez dvou dosud důležitých jmen. Jsou jimi game director Jeff Ross a scenárista John Garvin, kteří tým opustili na konci roku 2020. Mohlo jít o reakci na zamítnutí pokračování Days Gone ze strany PlayStationu, o kterém Ross v minulosti poměrně otevřeně mluvil. Právě Jeff Ross se letos připojil k týmu v Crystal Dynamics.

Bend Studio, dříve známé jako Eidetic, vzniklo v roce 1992 v Oregonu a vedle nejnovějšího Days Gone je známé především díky sérii Syphon Filter. Interním studiem Sony je už od roku 2000.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama