BioWare chystá Mass Effect 3, prozradilo Sony
Mass Effect 3 Novinka BioWare chystá Mass Effect 3, prozradilo Sony

BioWare chystá Mass Effect 3, prozradilo Sony

Michal Burian

Michal Burian

8

<strong>Aktualizace! </strong>Ruská pobočka společnosti Sony na svém Twitteru uvádí, že BioWare chystá na VGA odhalení s krátkou ukázkou, v níž uvidíme první záběry z Mass Effect 3.

Reklama

Aktualizace (21.11.2010 12:18): Včera večer příspěvek na Twitteru ruské pobočky Sony zmizel. BioWare ani Sony se k celé situaci prozatím nevyjádřili. Podle všeho jde opravdu o Mass Effect 3.

Původní zpráva (20.11.2010 10:54): Že by se ruští zaměstnanci Sony až takhle nehorázně prokecli nebo se jedná pouze o chybu? To prozatím nezjistíme, budeme si muset počkat na vysvětlení ze Sony nebo na 11. prosince, kdy proběhne Spike VGA Awards.

Pro úplnost ještě dodejme, že se na internetu prozatím objevilo několik různých variant. BioWare chystá buď zmíněný Mass Effect 3, úplně novou hru (vojenskou FPS), která buď nebude mít nic společného se sérií ME nebo využije některé oblíbené featury a svět. Další možností je pak oživení série Shattered Steel,

Na co osobně sázíte vy? Níže ještě naleznete krátkou ukázku, prostřednictvím které láká firma na oznámení svého nového titulu. Nemyslíte si, že kdyby šlo o Mass Effect, že by tam nebylo, že hra je od autorů Dragon Age a Mass Effect?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama