Blizzard během tří let vydá až šest titulů
Diablo Novinka Blizzard během tří let vydá až šest titulů

Blizzard během tří let vydá až šest titulů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

15

Počítejte s námi. Dva datadisky pro WoW, dvě hry univerza StarCraft II a nakonec i Diablo III a vše, co k tomu patří.

Reklama

Blizzard je jedno z mála studií, které si může dovolit vyvíjet své hry tak dlouho, jak bude chtít, aby je dovedlo k dokonalosti. To samozřejmě neznamená, že bychom se od něj nedočkali úrodné doby, a podle všeho tím budou následující tři roky, během nichž nás čeká jedna lahůdka za druhou.

To alespoň očekává Activision. Thomas Tippl na konferenci Citi 2011 totiž prozradil, že se v následujících letech dočkáme celkem šesti stabilních sérií a jejich rozšíření. To je překvapující hned z několika důvodů. Tím prvním je fakt, že Blizzard vydal šest titulů za posledních osm let. Druhým jsou samotné hry, z nichž oficiálně víme zatím pouze o třech: Diablo III, StarCraft II: Heart of the Swarm a StarCraft II: Legacy of the Void. Také je tu MMO Titan, to ale nepatří do žádného existujícího univerza.

Matematickým odhadem se tedy musíme dobelhat k tomu, že dalšími hrami (nebo alespoň jejich částí) budou datadisky pro MMO World of Warcraft a veleočekávané Diablo III. Nehledě na to, že Blizzard o všech svých projektech mlčí jako hrob, některé informace čas od času unikají na internet a my tak pomalu dostáváme přehled o všem, co se děje v dílnách studia. Šest projektů máme každopádně zaručených.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama