Blizzard by rád StarCraft film od Camerona
StarCraft Novinka Blizzard by rád StarCraft film od Camerona

Blizzard by rád StarCraft film od Camerona

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13

Jak Blizzard vidí možnost filmové adaptace strategické sci-fi série StarCraft? Studio práva odevzdá hned, pokud si pro ně příjde sám James Cameron. Dočkáme se?

Reklama

V rozhovoru pro MTV Multiplayer se Rob Pardo, designér Blizzardu, rozpovídal o možném zfilmování úspěšné série StarCraft. Zatímco World of Warcraft od Sama Raimiho je zatím ve stádiu vymýšlení příběhu, Blizzard by přemýšlel o filmových dobrodružstvích Jima Raynora pouze v případě, že by se jej chopili ti praví partneři.

„Vždycky jsme měli zájem vidět naše výtvory na plátně. Je jen těžké najít ty správné lidi,“ řekl Pardo. „Pravděpodobně jsme mohli přijít s filmovou či seriálovou adaptací již před lety. Pro nás je ale důležité najít kreativní tvůrce, jež budou zároveň nadšeni z našich projektů. To bylo pro nás vždy výzvou.“

„Pokud by na nás zítra zaklepal James Cameron s tím, že chce udělat film StarCraft, pravděpodobně bychom už podepisovali smlouvu,“ dodal Pardo.

S tím nemůžeme než souhlasit. Ať si diváci nadávají na Avatara, jak chtějí, Cameron je vizionář, který posouvá hranice kinematografie neustále dopředu. A stačí se podívat na trailer Ghosts of the Past, kde byla využita skladba Gardians of the Gate (taktéž z traileru Avatar) a je hned jasné, že je zfilmování StarCraftu téměř povinností. Jen doufáme, že na něj nebudeme čekat deset let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama