Blizzard DOTA zdarma i bez kopie SC2
Heroes of the Storm Novinka Blizzard DOTA zdarma i bez kopie SC2

Blizzard DOTA zdarma i bez kopie SC2

Michal Burian

Michal Burian

7

Připravovaný oficiální mód do StarCraft 2 budete moci hrát zdarma, a to i bez kopie SC2.

Reklama

Šéf produkce Blizzardu se na letošním Blizzconu rozpovídal a britskému Eurogameru prozradil, že hru budete moci hrát zdarma, a to i za předpokladu, že nevlastníte kopii StarCraft II: Wings of Liberty nebo chystaný StarCraft 2: Heart of the Swarm.

Blizzard DOTA si jednoduše stáhnete pomocí StarCraft 2 Starter Edition, na paměti ovšem musíte mít, že nepůjde o plnohodnotnou verzi, s originální kopií Wings of Liberty budete mít určité výhody.

StarCraft 2 Starter Edition v současné době zahrnuje základní multiplayer za Terrari, několik misí ze singleplayerové kampaně a oficiální vtipný mód StarJeweled.

Chris Sigaty na Blizzconu nemohl prozradit plány, jak bude zpoplatnění fungovat, protože se tím stále zabývají. Pracují ovšem s nápadem, že majitelé StarCraftu 2 získají některé výhody nebo budou mít celý mód zdarma.

"V současné době nemohu hovořit o tom jak Blizzard DOTA zpoplatníme. Ještě jsme se úplně nerozhodli. Koupí Wings of Liberty nebo Heart of the Swarm získáte určité výhody za předpokladu, že mód zpoplatníme. Nechci ale zacházet do detailů, stále o tom diskutujeme," řekl Chris Sigaty.

Navštivte galerii, kde naleznete obrázky z Blizzard DOTA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama