Blizzard láká na nový obsah pro Overwatch
Overwatch Novinka Blizzard láká na nový obsah pro Overwatch

Blizzard láká na nový obsah pro Overwatch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Podle všeho nás čeká nová mapa, dost možná zasazená na Měsíci, a snad i nový hrdina.

Reklama

Tvůrci střílečky Overwatch začali opět škádlit fanoušky, když vydali fiktivní tiskovou zprávu společnosti Lucheng Insterstellar. Ta informuje o osudu programu Horizon Lunar Colony, který, jak už nasvědčuje její název, spočívá v provozu kolonie na Měsíci.

Společnost tvrdí, že se po letech podařilo zjistit, že databáze a monitorovací systémy v kolonii jsou stále funkční. Sice se nepodařilo navázat přímé spojené, ale podařilo se získat alespoň zprávy zaměstnanců zaslané během posledních dnů i okamžiků před ztrátou kontaktu se Zemí.

Po zveřejnění těchto zpráv došlo na aktualizaci, která obsahuje první obrázek stále aktivních integrovaných monitorovacích systémů kolonie. Spojení s ní je prý nestabilní, ale v Lucheng Interstellar se snaží získat další informace.

Tolik k tomu, co nám říká tisková zpráva. Ovšem to, co se nám snaží říct ve skutečnosti, je věc jiná. Fanoušci už přirozeně všechny materiály pitvají a zatím se zdá, že touto cestou Blizzard láká na uvedení mapy zasazené na Měsíc, která by mohla být zajímavá nejen díky poměrně netradičnímu prostředí, ale i díky přítomnosti snížené gravitace.

Ve zprávách se navíc ukrývají možné náznaky příchodu nového, v pořadí 25. hrdiny hry. Někdo si myslí, že jde o další gorilu jménem Hammond. Mnozí věří spíše v hrdinu jménem Doomfist, jehož příchod hráči a fanoušci vyhlíží už delší dobu.

Nezbývá než čekat na to, s čím Blizzard nakonec vyrukuje. Podle všeho by to čekání už nemuselo být příliš dlouhé, do té doby mohou ale fanoušci čile spekulovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama