Blizzard má nového prezidenta a chystá oznámení související s Diablem
Diablo 4 Novinka Blizzard má nového prezidenta a chystá oznámení související s Diablem

Blizzard má nového prezidenta a chystá oznámení související s Diablem

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na BlizzConu bude odhalena budoucnost světa andělů a démonů.

Reklama

Blizzard má nového prezidenta. Spoluzakladatel Mike Morhaime odchází a na jeho místo se usadí J. Allen Brack, druhý veterán společnosti, který se hodně angažoval ve vývoji populárního World of Warcraft z pozice výkonného producenta a senior viceprezidenta. Morhaime zůstane strategickým poradcem Blizzardu.

Blizzard má nového prezidenta a chystá oznámení související s Diablem

Po odchodu předního představitele Blizzardu se ve firmě, která světu dala World of Warcraft, StarCraft, Diablo nebo Overwatch, nic nemění. I nadále se chce Blizzard soustředit na skvělé hry. „Hodláme pokračovat v závazku k naší komunitě, že budeme vydávat skvělé hry,“ stojí v tiskové zprávě.

„Po mnoha letech spolupráce s těmi nejtalentovanějšími lidmi v průmyslu jsem se rozhodl, že nadešel čas, aby vedl Blizzard Entertainment někdo jiný. Jsem vděčný všem pracovitým a talentovaným lidem v Blizzardu za jejich oddanost a kreativitu,“ prohlásil Mike Morhaime.

Blizzard má před sebou velkou událost. Začátkem listopadu proběhne tradiční BlizzCon. V noci ze včerejška na dnešek jsme se dozvěděli jedno velké lákadlo. Společnost hodlá BlizzCon 2018 zahájit panelem nazvaném Diablo: What’s Next. Vypadá to, že můžeme čekat představení nového Diabla. Víme totiž hned o několika projektech, na nichž Blizzard v souvislosti s Diablem pracuje. Nevíme, zda půjde přímo o nové Diablo, tedy Diablo 4, klidně to může být remaster staršího dílu, taková dvojka ve vylepšené podobě by byla skvělá. A co byste chtěli vy ze světa andělů a démonů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama