Blizzard má svůj Team Fortress v podobě Overwatch
Overwatch Novinka Blizzard má svůj Team Fortress v podobě Overwatch

Blizzard má svůj Team Fortress v podobě Overwatch

Michal Burian

Michal Burian

32

Týmová střílečka pro 12 hráčů v zajímavých sci-fi lokalitách po celém světě.

Reklama

Blizzard dnes večer na BlizzConu představil svou novou značku. Jmenuje se Overwatch a jde o týmovou free-to-play střílečku ve stylu populárního Team Fortress. Hra se má pochlubit úžasnými hrdiny a odehrávat se bude v různorodých lokalitách v technologicky pokročilé, velmi stylizované budoucnosti na Zemi.

„V době globální krize si mezinárodní skupina zvaná Overwatch složena z vojáků, vědců a dobrodruhů dala za cíl ukončit válku ve zničeném světě. Po mnoha letech její vliv ochabl a nakonec byla skupina rozpuštěna. Overwatch jsou pryč... ale svět potřebuje své hrdiny,“ popisuje Blizzard svou novou hru.

Overwatch bude klást velký důraz na týmovou hratelnost a čistou zábavu. Nezapomene ani na odkaz Blizzardu, respektive na spojení sil v týmu, kdy každý hráč využije přednosti svého hrdiny. Těšit se můžete na futuristické světové lokality, kdy se podíváte do ulic Londýna, na egyptské pyramidy a na další zajímavá místa. Každé bojiště má být kultovní a vytvořeno tak, abyste mohli využít síly svého hrdiny, jeho schopnosti a další přednosti.

Každý hrdina Overwatch bude mít své vlastní zbraně a super-schopnosti. Zatím byl představen Tracer. Jde o bývalého britského zkušebního pilota, který umí téměř nemožné akrobatické útoky, stejně tak se teleportovat, v boji využívá energetické bomby a dokonce umí vracet čas.

Další na holení je mohutný německý voják Reinhardt. V zásadě je to variace na oblíbeného tanka, který si z většího počtu protivníku nic nedělá a svým velkým kladivem dokáže velké věci, třeba narazit soka ke zdi. V boji se mu bude hodit i speciální štít.

Třetí do party je žoldák Hanzo s lukem. U něj zaujme především možnost vystřelit sledovací zařízení, které vašemu týmu ukáže, kde se nepřátelé nacházejí.

Více vám už prozradí trailery níže. Já už jen dodám, že Overwatch bude dohromady pro 12 hráčů (6 vs. 6) a bude ve hře 12 hratelných hrdinů. Beta je naplánovaná na rok 2015. Přihlásit se můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama