Blizzard oznámil World of Warcraft: Classic s vanilla servery
WoW Novinka Blizzard oznámil World of Warcraft: Classic s vanilla servery

Blizzard oznámil World of Warcraft: Classic s vanilla servery

Michal Burian

Michal Burian

22

Volání fanoušků bylo vyslyšeno.

Reklama

Dlouhé roky se hráči dožadují, aby Blizzard spustil vanilla servery pro World of Warcraft. V budoucnu k tomu dojde. Výkonný producent J. Allen Brack vystoupit na BlizzConu, kde oznámil World of Warcraft: Classic.

„Fanoušci World of Warcraft po celém světě, slyšíme vás. Jsem potěšen a také trochu nervózní, když oznamuji vývoj klasických serverů pro WoW. Tohle je větší, než si dokážete představit, ale jsme odhodláni udělat autentický, klasický zážitek v naší kvalitě. Chceme reprodukovat herní zážitek, která jsme si všichni užívali v původní klasické verzi WoW,“ řekl J. Allen Brack na BlizzConu.

Vanilla servery pro World of Warcraft jsou teprve ve vývoji a v současné době není známo, kdy dojde k jejich zprovoznění. Je ale jisté, že jednoho dne si bude moci komunita zahrát to, po čem dlouhé roky touží. Jen se připravte na to, že vše nemusí být takové, jako bylo v minulosti.

Fanoušci v průběhu let vytvářeli vlastní vanilla servery. Některé ale Blizzard vypnul kvůli porušení autorských práv, jiné měly různé problémy. Ale ani to nezastavilo hráče, aby se pokoušeli o návrat ke klasickému World of Warcraftu, což znamená před vydáním expanze Burning Crusade, která výrazně změnila hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama