Blizzard přemýšlí nad dalším Warcraftem
Novinka Blizzard přemýšlí nad dalším Warcraftem

Blizzard přemýšlí nad dalším Warcraftem

Jan Kalný

Jan Kalný

55

Mimo jiného tedy. Může jít o něco nového z universa Warcraftu i StarCraftu nebo úplně něco jiného.

Reklama

Teprve včera jsme vás informovali, že v Blizzardu hledají art directora pro nový projekt spojený s Diablem. No a dneska tu máme malou zprávu o tom, že se možná v budoucnu dočkáme dalšího Warcraftu. Na oslavy je ale zatím brzy.

Tim Morten, producent StarCraft II: Legacy of the Void, se pro IGN rozpovídal o tom, co může tým dělat po dokončení hry.

„Legacy of the Void není koncem StarCraftu,” začal. „Ale jde o konec pro ty postavy. Nemáme konkrétní plány, ale mohu říct, že samotné universum má stále potenciál pro další příběhy.“

„Jsme nadšeni z toho, že lidé chtějí další RTS z universa Warcraftu, takže jakmile dokončíme Void, s týmem se seskupíme dohromady a budeme mluvit o tom, co můžeme dělat dál. Je jisté, že budeme přemýšlet nad Warcraftem, StarCraftem nebo úplně něčím jiným. Všechno je možné.“

Nejde sice o oznámení, ale rozhodně to dodává jistou naději. Mohli bychom se opravdu po dlouhých třinácti letech dočkat dalšího RTS ze světa Warcraftu? Případně dvanácti, pokud počítám i datadisk, který vyšel o rok později. Koneckonců, mezi prvním a druhým dílem StarCraftu a druhým a třetím dílem Diabla byla taky mezera dvanáct let. Nechť konspirační teorie započnou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama