Blizzard připravuje mobilní MMO strategii
Novinka Blizzard připravuje mobilní MMO strategii

Blizzard připravuje mobilní MMO strategii

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Podobně jako Hearthstone hru pohání engine Unity, ale to je bohužel všechno, co o projektu momentálně víme.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že v Blizzardu potichu připravují nové projekty. Nyní je jasné, že jedním z nich je MMO real-time strategie pro mobilní platformy. Vyplývá to z nabídky pracovní pozice, na níž upozornil server VG247. Nabídka však byla následně stažena, pravděpodobně proto, že odhalovala až příliš.

Blizzard hledá zkušeného vývojáře na vývoj neoznámeného MMO RTS projektu, který má zkušenosti s enginem Unity. A také vášeň pro vývoj mobilních titulů a řešení problémů typických pro prostředí vývoje mobilních aplikací.

Z toho by se snad dalo usuzovat, že je projekt určený pouze nebo primárně pro mobilní platformy. Navíc je jisté, že stejně jako Hearthstone hru pohání engine Unity. Otázka však je, co přesně Blizzard chystá, potažmo jakou značku hra využívá. Mohlo by jít o nějaký mobilní přírůstek do strategických sérií StarCraftu nebo Warcraftu? Nebo snad půjde o zcela novou značku? To bohužel zatím nevíme.

V minulosti se na základě nabídek pracovních pozic spekulovalo i o vývoji nové střílečky nebo obecně titulu hraného z pohledu první osoby, což je nejspíš zcela odlišný projekt. V Blizzardu toho tedy očividně chystají víc. Je možné, že o nových, zatím neoznámených projektech uslyšíme na letošním Blizzconu, který se koná 3. a 4. listopadu 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama