Blizzard přiznal, že po dohrání Diabla 3 nemají hráči do čeho píchnout
Diablo 3 Novinka Blizzard přiznal, že po dohrání Diabla 3 nemají hráči do čeho píchnout

Blizzard přiznal, že po dohrání Diabla 3 nemají hráči do čeho píchnout

Michal Burian

Michal Burian

28

"Musí existovat něco jiného, s čím se budou hráči zabývat."

Reklama

Na oficiálním fóru zástupce Blizzardu napsal poměrně šokující prohlášení. Přiznal totiž, že udělali chybu a špatně vypočítali dobu, kdy hráče přestane hra po dohrání příběhu na všechny obtížnosti bavit. V Blizzardu si totiž mysleli, že většina hráčů se po dohrání bude zabývat looty/itemy a obchodováním na aukcích.

To se ale přepočítali a již nyní se na nejrůznějších fórech objevují komentáře hráčů, kteří jednoduše nemají v Diablu 3 už do čeho píchnout. To si Blizzard naštěstí uvědomuje a připravuje nápravu.

"Uvědomujeme si, že lovení itemů není pro hráče dost, když dohrají Diablo 3. Stále existuje spousta lidí, kteří hrají každý den, ale už je hra přestává pomalinku bavit."

"Zabíjení nepřátel a hledání itemů nabízí spoustu zábavy. Myslíme si, že hráčům nabízíme dost obsahu. Ale upřímně, Diablo III není World of Warcraft. Nebudeme mít možnost přidávat každých pár měsíců nový obsah. Musíme najít něco, co lidi bude bavit, víme, že to v Diablu 3 není."

Kromě připravovaného patche 1.0.4, který přinese především spousta oprav a změn, které navrhovali sami hráči, pracuje Blizzard i na aktualizaci 1.1. Ta přidá PvP arény.

"Myslíme si, že oba tyto patche hráče zabaví, aby měli ve hře co dělat, ovšem nebude se jednat o to pravé po dokončení hry. Pracujeme s několika nápady na nové systémy postupu, avšak nejde o něco, co bychom mohli představit dříve než po patchi 1.1," dodal komunitní manažer Bashiok.

Také se divíte, že Blizzard je snad jediným studiem, které nemá promyšlený dopředu postup s dodatečným obsahem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama