Blizzard se oficiálně rozšiřuje
WoW Novinka Blizzard se oficiálně rozšiřuje

Blizzard se oficiálně rozšiřuje

Michal Burian

Michal Burian

3

Firma Blizzard se oficiálně rozšiřuje, vývojářské studio World of Warcraft koupilo obrovskou plochu nových kancelářských prostorů + detaily.

Reklama

Podle Orange County Business Journal podepsalo studio nájemní smlouvu pro dvě nové budovy, které jsou přilehlé k jejich současnému místu v Irvine v Kalifornii. Blizzard se tak oficiálně rozšiřuje a pro tým zabývající se World of Warcraft sérií to představuje 40% expanzi. Současné prostory studia jsou podle dostupných informací 21832,214 m² a nové prostory tvoří 9290.304 m².

Blizzard se zřejmě do nových kancelářských prostorů bude stěhovat koncem letošního roku. Bohužel nikdo nechtěl nové prostory komentovat, může se ale jednat o signál, jenž by znamenal, že se v nové budově bude pracovat na spekulovaném MMO.

Minulý měsíc domněnky dá se říci potvrdil samotný šéf Blizzardu Mike Morhaime: "Pracujeme na druhém MMO, bude se jednat o druh MMO pro příští generaci, nejedná se o pokračování WoW… Chceme udělat něco trochu jiného."

Pokud by nešlo o výše zmíněnou novou masivní multiplayerovou hru, tak se Blizzard rozhodl investovat do nemovitostí a připravit tvůrcům World of Warcraft menší dáreček, který si za 12 milionů předplatitelů rozhodně zaslouží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama