Blizzard: Vývoj nových značek si žádá čas
Overwatch Novinka Blizzard: Vývoj nových značek si žádá čas

Blizzard: Vývoj nových značek si žádá čas

Michal Burian

Michal Burian

1

Autoři World of Warcraft, Diabla a StarCraftu nechtějí nic uspěchat.

Reklama

Když se podíváme na seznam her od Blizzardu, často se opakují tři značky: World of Warcraft, Diablo a StarCraft. V loňském roce se to změnilo, společnost po dlouhém a nesnadném vývoji vydala multiplayerovou online first-person střílečku Overwatch, která se rychle stala hitem na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Co dalšího pro nás Blizzard chystá?

Určitě se v budoucnu dočkáme pokračování zaběhnutých značek. Zároveň ale Blizzard chystá nové IP. Jen to bude nějaký čas trvat. Prezident a spoluzakladatel Mike Morhaime před akcionáři požádal o čas. Blizzard nechce vydávat nedodělanou hru, k oznámení dojde v moment, kdy si budou jisti, že nové projekty skutečně spatří světlo světa.

„Máme specializované týmy vedeny nejzkušenějšími designéry Blizzardu, kteří prozkoumávají jednotlivé nápady. Vývoj takových her vyžaduje čas. Nevydáme žádnou hru, která nesplňuje naše očekávání,“ odpověděl Morhaime na volání akcionářů po nových značkách. Úspěch akce Overwatch totiž ukázal, že o nové IP od Blizzardu je velký zájem. Není tak divu, že si nejen akcionáři přejí další novinku.

Prezident Blizzardu ještě dodal, že nemusí jít nutně o tituly pro velké platformy. Firma pokukuje po různých platformách, obzvláště mobilních. Tak uvidíme, co přinese budoucnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama