Syntézy v Atelieru Ryza 2 a odložení Mary Skelter Finale
Novinka Syntézy v Atelieru Ryza 2 a odložení Mary Skelter Finale

Syntézy v Atelieru Ryza 2 a odložení Mary Skelter Finale

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Dále bonus ke KonoSubě, ukázka z Kamen Rideru: Memory of Heroez a film k Tales of Crestoria.

Reklama

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Vydavatel Koei Tecmo a vývojáři ze studia Gust vydali nové screenshoty z pokračování alchymistické RPG série Atelier. Obrázky z Atelieru Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy nám představí postavy Patricii Abelheim, Clifforda Diswella a Volkera Abelheima. Níže se pak ještě můžete podívat na systém systémy v reálu.

V sérii Atelier jsou syntézy klíčovým herním prvkem a stejně tomu je i u Atelieru Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy. Díky nim můžete nasbírané suroviny zpracovat na užitečné předměty do bitev a pro průzkum. Systém Linkage Synthesis z Atelieru Ryza byl krapet přepracován a prohlouben, aby hráči mohli lehčeji naplnit Material Loops požadovanými přísadami a vytvořit prakticky vše od zbraní a nástrojů až po předměty pro léčení.

Dále Gust předvedl novou funkci Essence. Díky mohou hráči během syntézy měnit elementární rys předmětu a změnou podstaty Material Loopu může finální předmět získat úplně jinou kvalitu. Evolution Link pak posouvá věci ještě o krok dále, protože díky tomu můžete dohromady kombinovat dva úplně syntetizované předměty a podle toho, co spolu spojíte, můžete získat úplně jiný, nový předmět.

RPG Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 3. prosince a na PC přes Steam v lednu 2021. Západní konzolové vydání je naplánováno na konec tohoto roku.

Sběr surovin

Syntézy


Mary Skelter Finale

Společnost Compile Heart odložila vydání dungeon crawling RPG Mary Skelter Finale z původně plánovaného 8. října na 5. listopadu. Toto je již druhé odložení, ale Compile Heart uvedl pro odklad "různé důvody", které blíže nespecifikoval.

Mary Skelter Finale bude v Japonsku dispozici pro PlayStation 4 a Switch.

Níže si ještě můžete poslechnout ukázky z 3 diskového sountracku hry.


KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Love for this Tempting Attire

Mages. vydali debutovou upoutávku na shoot'em up střílečku KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Kazuma's Jump Out Adventure! Tu dostanou jako bonus všichni hráči, kteří si v Japonsku koupí hru KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Love for this Tempting Attire.

KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Kazuma’s Jump Out Adventure! je pseudo-3D akční střílečka, ve které se hráči ujmou Kazumy, Aquae, Meguminy, Darkness, Yunyuny a dalších a budou bojovat se známými nepřáteli. Příběh tohoto bonusu je vyprávěn v celkem šesti etapách, kterým bylo prostředí z druhé sezóny televizního anime a filmu KonoSuba.

KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Love for this Tempting Attire má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch již 24. září.


Kamen Rider: Memory of Heroez

Bandai Namco uveřejnilo krátké gameplay video ze hry“ Kamen Rider: Memory of Heroez, ve které se můžete podívat na hratelnou postavou Kamen Rider Zero-One.

Kamen Rider: Memory of Heroez je nejnovější konzolovou herní adaptací Kamen Rideru a také jde o úplně první konzolovou Kamen Rider "Hero Chain Action" hru. Můžete v ní v bitvách manipulovat se změnami formy Kamen Riderů a také používat v příběhovém režimu různé gadgety. Díky tomu si znovu prožijete původní příběh a podíváte se na to, jak se životy různých Kamen Riderů proplétají.

Kamen Rider: Memory of Heroez má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 29. října a poté v jihovýchodní Asii s anglickými titulky.


Grisaia: Phantom Trigger Vol. 4

Switch verze hry Grisaia: Phantom Trigger Vol. 4 bude prostřednictvím eShopu Nintenda vydána 17. září. Vydavatel Prototype oznámil, že bude nabízet titulky v angličtině, japonštině a zjednodušené čínštině.

Grisaia: Phantom Trigger je vizuální román. Přesněji řečeno se jedná o jednoduchý kinetický román bez jakéhokoli větvení příběhu.

Syntézy v Atelieru Ryza 2 a odložení Mary Skelter Finale

Tales of Crestoria: The Wake of Sin

Společnost Bandai Namco připravuje 15 minutové anime Tales of Crestoria produkovanou společností Kamikze Douga. Uvolněno bude 18. října.

Animovaný film s názvem The Wake of Sin je prologem k hlavnímu příběhu hry Tales of Crestoria. Podle Bandai Namca je plný napínavých bitevních scén a špičkovým hereckým výkonem.

Pokud jste již Tales of Crestoria hráli, můžete si prý užít nádherné pohledy na svět hry Tales of Crestoria a pokud jste ji ještě nehráli, ale zajímá vás, bude animovaný film tím pravým důvodem, proč si ji zahrát.

Zdroj: Koei Tecmo, Compile Heart, Mages., Bandai Namco, Prototype

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama