Bloodhunt brzy vypne servery a vrátí se do stavu soustředěného vývoje
Novinka Bloodhunt brzy vypne servery a vrátí se do stavu soustředěného vývoje

Bloodhunt brzy vypne servery a vrátí se do stavu soustředěného vývoje

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Oficiálního startu se nově dočkáme začátkem roku 2022.

Reklama

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt je free-to-play upírský battle royale titul z oblíbeného univerza, který má na svědomí vývojářské studio Sharkmob, přičemž předběžný přístup dorazil začátkem září na PC.

Ačkoliv třeba já osobně k titulu přílišné sympatie nechovám, tak se v podstatě jedná o úspěch, kdy si ho prozatím vyzkoušelo přes 2 milióny hráčů.

A toto číslo mohlo být ještě do konce roku navýšeno, jelikož hra se měla dostat ven z předběžného přístupu, kdy společně s tím měla dorazit verze pro PlayStation 5.

Tomu se ovšem nakonec nestane, jelikož vývojáři oznámili odklad vydání na začátek roku 2022.

To v praxi znamená, že v pondělí 22. listopadu vyvrcholí úvodní Founder's Season, kdy v 10:00 budou vypnuty servery a tým se bude plně soustředit na implementaci zpětné vazby, kterou z ní získali, kdy se zaměří hlavně na optimalizaci, cheatery a celkový zážitek ze hry.

Předtím, než pak v příštím roce bude vydána oficiální první sezóna, tak se uskuteční několik uzavřených testů, do nichž budou pozvánky dostávat ti hráči, kteří si vyzkoušeli tento předběžný přístup.

Aktuálně navíc již není možné nakupovat žádné žetony, kdy všechny, které neutratíte, by se vám měly převést do oficiálního startu, stejně jako všechny jiné zakoupené věci či statistiky. Vývojáři navíc všem hráčům předběžného přístupu nabídnou speciální balíček, který jim při startu zdvojí počet dosud zakoupených žetonů.

Jestli navíc nemáte stále ukončený aktuální battle pass, tak je momentlně dostupný masivní boost zkušenostních bodů, abyste ho byly schopni dokončit.

Autoři se tak velice těší na plné spuštění a všichni fanoušci, co mají nějaké nápady, je mohou kontaktovat na oficiálním Discordu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama