Novinka Upírské Bloodhunt má datum vydání

Upírské Bloodhunt má datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

A také představuje vychytávky pro PS5 verzi.

Reklama

Vývojáři ze studia Sharkmob v září minulého roku vydali předběžný přístup pro jejich upírský battle royale Bloodhunt, který je zasazený do světa Vampire: The Masquerade, přičemž se jednotlivé zápasy odehrávaly v samotné Praze.

Po vyvrcholení nulté sezóny se však hra vrátila do fáze plného vývoje, aby autoři mohli zapracovat zpětnou vazbu od hráčů s tím, že vydání se dočkáme v tomto roce.

A nyní už víme, kdy se tomu přesně stane, jelikož včera bylo oznámeno, že titul dorazí na PlayStation 5 a PC (Steam) 27. dubna.

Společně s tím navíc byly představeny vychytávky, které budou dostupné ve verzi pro PlayStation 5.

Na této platformě budou dostupné dva režimy běhu, kdy první nabídne 4K a 30 FPS, zatímco další přijde se 1440P a 60 FPS.

Hra navíc bude podporovat i zvukovou technologii Tempest 3D, která vám umožní lépe identifikovat blízké nepřátele a lépe vás přenese do našeho hlavního města.

Chybět ale také nebude využití adaptivních spouští při střílení, kdy každá zbraň se bude chovat trochu jinak, zatímco o co největší vtažení se zaslouží místní haptická odezva. Světelný pás na ovladači posléze bude měnit barvu podle toho, v jakém jste týmu, případně vás upozorní na to, že jste sledováni. Bez povšimnutí navíc nezůstane ani zabudovaný reproduktor.

Bloodhunt je free-to-play, takže se do hraní bude moci pustit každý.

Zájemci si nicméně na PlayStationu 5 mohou zakoupit speciální předobjednávkou edici, která jim dá přístup k velkému množství kosmetických doplňků, jenž budou doplněny o 1 000 místních tokenů pro další in-game nákupy.

Upírské Bloodhunt má datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama