Bloodhunt nabídne crossplay
Novinka Bloodhunt nabídne crossplay

Bloodhunt nabídne crossplay

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Půjde však o jeho omezenou formu.

Reklama

Koncem března se studio Sharkmob podělilo o to, že chystaný upírský battle royale Vampire: The Masquerade - Bloodhunt koncem dubna dorazí na PC a PlayStation 5.

A aby nám to hraní vývojáři alespoň trochu zpříjemnili, tak nyní oznámili, že hra bude podporovat omezenou formu crossplaye.

To tedy v praxi znamená, že jakmile se vydáte do jednotlivých zápasů, tak v nich můžete potkat hráče z druhé platformy, což by mělo zrychlit vyhledávání her a rozšířit možnosti přidávání dalších režimů. Nicméně lobby bude možné vytvářet pouze s lidmi ze stejné platformy.

A také zde nebude přítomno ukládání postupu skrze platformy (minimálně prozatím). Zatímco váš Sharkmob účet můžete použít na PC i PlayStationu, tak jednotlivé odemknuté věci či statistiky budou přímo spojeny s platformou, na které jste jich dosáhly.

Hráči na PlayStationu 5 pak budou mít možnost crossplay vypnout, PCčkáři však nikoliv. Každopádně autoři věří, že rozdíl mezi hráči na gamepadu a kombu klávesnice+myš nebude tak velký, kdy situaci budou monitorovat a během toho dělat případné úpravy.

Bloodhunt si budete moci zdarma zahrát už 27. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama